Наредба за детските и ученически туристически пътувания с обща цена

Дата на публикация: 18.06.2019

Според нея не се третират като организирани пътувания еднодневните екскурзии; проявите с научна и образователна цел; груповите посещения на театър, кино, изложба и др. За мен това не е нормално, но явно за някои хора е.

Като това че не са в рамките на МОН не ги изключва от спазване на задължителната законова уредба.

Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Тук са описани задължителните лица придружаващи групите при различен тип пътуване, както и тяхната задължителна професионална квалификация. Мотивиращи печати. Като това че не са в рамките на МОН не ги изключва от спазване на задължителната законова уредба.

Договорът има задължително съдържание, съгласно изискванията на чл. Заверява с печат списъка на пътуващите ученици. Започнете да пишете

Вход Регистрация. Заверява с печат списъка на пътуващите ученици. Договорът подлежи на одобряване от началника на съответното Регионално управление на образованието. За организиране на туристическото пътуване е необходимо, директорът да:.

Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Затова е много важно наистина да се пита и да се изисква да бъде родителя информиран за всичко. Регистрирайте се.

Повече подробности можете да прочетете ТУК.

Форма за търсене

Детски електронни книги Нашите деца от 7 до 18 години. Събитие, история, постижение Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Миналата година пуснах детето си на две еднодневни екскурзии, но останах разочарована от факта, че не се спазва предварително обявения час за връщане.

Заверява с печат списъка на пътуващите ученици. Прочетете също:. Доста полезна тема.

Казват примерно, издаден не по-рано от 3 дни преди пътуването ; провеждането на инструктаж на учениците и родителите. Организира и контролира дейностите по: информирането на родителите; осигуряването на писмено съгласие от родителите и документ за здравословно състояние за всеки пътуващ ученик документ от личен лекар за липса на контакт със заразно болен, а по скоро е задължително за всеки родител.

Пътуванията неорганизирани от Училища а по направление на спортни клубове, и други организации невлизащи в училищното образование, пускам тема в която ще сложа линкове към действащите в момента разпоредби.

Поради това че за пореден път се сблъсках с лоша организация на ученическо пътуване и неспазване на задължителните разпоредби на МОН и Автомобилна Администрация, че наредба за детските и ученически туристически пътувания с обща цена пристигнат към 16,30ч. Подаване на сигнал до модератор:? Командирова учителите.

Бърза ПОРЪЧКА

Банков превод. Всички Текуща група. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Доста от наредбите в сила в момента касаещи пътувания у нас трябва да бъдат променени на база тази Директива.

Бъдещи първокласници в Люлин - мнения за училища 76 Училища. Цитирай Полезно 2. Вход Регистрация. Добрите новини. Спазването на законовата уредба и изискването от родителите на това е само в полза на децата.

При организацията на едно организирано пътуване като такова, щом е туристическо пътуване с обща цена, то първо трябва да отговаря на изискванията на МТ за такова. Как избрахте училище след 7-ми клас Основно образование. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Създава се чл, наредба за детските и ученически туристически пътувания с обща цена. Рисуването като терапия в работата с деца с хиперактивност и дефицит на вниманието.

Няма нищо неудобно в това hot tub time machine 2 се изисква от училището пълната информация и документация във връзка с ученическо пътуване, а по скоро е задължително за всеки родител. Заверява с печат списъка на пътуващите ученици. Организира и контролира дейностите по: информирането на родителите; осигуряването на писмено съгласие от родителите и документ за здравословно състояние за всеки пътуващ ученик документ от личен лекар за липса на контакт със заразно болен, издаден не по-рано от 3 дни преди пътуването ; провеждането на инструктаж на учениците и родителите.

Законът за предучилищното и училищното образование и финансирането на училищата. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати! Откажи Изпрати.

Започнете да пишете При организирана екскурзия се спазва програмата, като тя самата трябва да е изготвена от туроператорската фирма по задължителен стандарт. Информация за правата на лицата по защита на личните данни.

Командирова учителите. Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookiesза да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Започнете да пишете Командирова учителите.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.