Сплитери за кабелна телевизия цени

Дата на публикация: 17.06.2019

Щом са преценили че сигнала е достатъчен за определения брой ТВ-та за които плаща човека значи такъв ТАП със съответно затихване ще са поставили техниците от кабелната.

За тап 4 един вход, един изход и 4 отколения за абонати най-добрия е с затихване 8,5 dB. Нещо такова беше.

Започната от jojoaction , окт 16 Публикувано 16 октомври - Вход с Facebook. Разрешени са само 75 емотикони. Редактирано 14 ноември от манол преглед на промените. Получи се следното:. А що се отнася за Тап - не слагай.

Вход Регистрация. OUT-a би трябвало да отива за други етажи. Вярно, а изхода към аналаговия ТВ А някой го ползват и за прекалено силeн сигнал за да го намалят, сплитери за кабелна телевизия цени, на която работи кабелната Примерно това: Triax Mhz PS: Защо не мога да дам нормален линк?? STB-то иска по-малко си. Към съдържанието.

Препоръчан отговор

Снежинките може да ти се появяват и от това дето си правил че няма маса А ако отвън, се преместя от тап, на единия от out-ите на външния сплитер, дали няма да е по добре? Някой слагал ли е сплитер за САТ на кабелна и какъв е резултата? Премахни съдържанието и покажи само линк. OUT-a би трябвало да отива за други етажи Усилвателя имай предвид че трябва да се настройва до определени честоти а ти едва ли имаш уред с който да мериш а и зависи какъв е усилвателя

Той се използва за затихване на прекалено силен сигнал. Премахни съдържанието и покажи само линк. Някой има ли идея кой са най добрите сплитери в момента на пазара ще се ползва за сателитна тв, сплитери за кабелна телевизия цени. А да вкараш дБ на Елит или Нео - голямаааа мъка и плач.

Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Добре дошли!

Javascript Disabled Detected You currently have javascript disabled. Свързване на няколко приемника за кабелна телевизия? Влезте от тук Регистрация. Board Privacy Policy Помощ.

Първа грешка, сложили са те на ТАП-а. Сплитери за кабелна телевизия цени Безнадежден страшни филми бг аудио цели Някой има ли идея кой са най добрите сплитери в момента на пазара ще се ползва за сателитна тв. Намери някой койт "разбира" от кабелна мрежа тв да ти ги направи нещата.

Щом са преценили че сигнала е достатъчен за определения брой ТВ-та за които плаща човека значи такъв ТАП със съответно затихване ще са поставили техниците от кабелната.

Информация

Не му видях цифрите на тапа, но е с два out-a и един тап. Тап - а е нещо като сплитера но не съвсем. Слага се където е много силен сигнала, да не криви. Ако се закачиш на OUT-a на "елемента" който е в стълбището ще ти е по-добре сигнала все пак зависи какъв е тоя елемент но мисли че ще "прецакаш" сигнала на останалите потребители които ще закачиш на ТАP-a който си бил ти.

Публикувано 16 октомври - Много голяма чувствителност, но отлоненнията към абонатите е доста голямо. Поздрав Коко тап-а не е дивотия, но ниска избирателност по съседен канал им имат тунерите, как да оправя снежинките??! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове? ЕДИТ: Не режи пелтката!!!. Моля Ви.

Прикачи снимка от URL адрес. Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение. Не е грешка че са го сложили на TAP! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове.

Всеки сплитер ти намалява сигнала като мине през 2 недей очаква качествена картина ако техниците са ти пуснали сигнал приблизително равен за 1 ТВ.

Тап - а е нещо като сплитера но не съвсем. Публикувано 08 май - И има снежинки навсякъде.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Амелия
    Редактирано 14 ноември от rvp преглед на промените. Има български стандарт, разбира се.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.