Tosca beach bomo club 4* καβαλα

Дата на публикация: 16.06.2019

Изхранване 3. Вижте наличността Важна информация Bomo Tosca Beach приема специални заявки. Деца и легла.

Могат да използват допълнително легло при заявка. Централна сграда с ресторант, рецепция и 18 бунгала, Детска площадка за игра и анимация за деца, фитнес зала - безплатно, мини маркет, безплатен Wi-Fi интернет; паркинг; ресторант-бар край морето; бар-градина на покрива срещу заплащане.

Безплатна бутилка вино за добре дошли в стаята. Възраст на децата към датата на престой Възраст на детето към датата на престой. Ние връщаме разликата в цената Ние връщаме разликата в цената.

Фамилен суит с морски изглед Family Suite with Sea View.

Цялостна оценка. Бих се върнала отново да летувам. Какво е времето за настаняване и напускане в Bomo Tosca Beach. Политика за използване на лични данни. Тук всяко дете ще намери нещо за всеки!

Апартаментите с изглед море са 2 стаи с врата. Bomo Tosca Beach.
  • Правила и Общи условия Общи условия Политика за използване на бисквитки Политика за използване на лични данни Информационен формуляр по ЗТ. Обзор, на самата плажна ивица.
  • Прекрасен плаж, прекрасен изглед от апаратамента.

Топ оферти за почивка

От дата:. Хотелът си запазва правото да направи някои промени в програмата без предварително предупреждение. Влизане в Екстранет. Това означава, че можем да подобрим уебсайта, приложенията и комуникацията си, както и да продължаваме да бъдем интересни и конкурентноспособни. Изберете стаята си.

  • Различни театрални представления на анимационния екип Шезлонги и чадъри на плажа.
  • Гърция Хотели Апартаменти. Домашни любимци.

Централна сграда с ресторант, рецепция и 18 бунгала! Suite SV Разположен до морето, достъпен за трудноподвижни гости Паркинг на улицата Охраняем паркинг, нови ме. Сервизният пакет не се прехвърля на друг клиент. Кристияна Данкова. Паркинг. Възможно е да предложим по-изгодна оферта за търсеният от Вас период или тип помещение.

Активни оферти

Уелнес удобства Фитнес център. Bomo Tosca Beach Резервирайте сега. Ежедневно почистване на стаите, смяна на спално бельо - 2 пъти седмично.

Дата на настаняване Дата на напускане. Можете да оставите отзив само в рамките на 28 дни след напускане. Добро място за двойки - те дават оценка 8. Чистота беше безупречна, храната и напитки те перфектни? Отзивът не бива да съдържа цинизми.

Bomo Tosca Beach

Защо да резервирате с нас. В нормалните хотели се дават карти Можете да посетите исторически и религиозни паметници в района, сред които са античният театър на Филипи, работещите и днес древни терми, езерото Керкини, известната делта на река Места, както и островите Тасос и Самотраки.

Почивки в чужбина Нова Година Майски празници Есен Suite SV Разположен до морето, балкони над морето, нови мебели, халати и чехли, луксозна баня, изглед към морето.

Търси свободни стаи. Гледката от стаята беше превъзходна, рецепция и 18 бунгала, tosca beach bomo club 4* καβαλα, хубав пясък, жълта гривна за гости под 18 години - за тях употребата на алкохол е забранена от закона, саксофон; италианска.

Прочетох и съм съгласен със " Съгласие за обработката на лични данни ". Тематични вечери например италианска или гръцка вечер. Хотелът се състои от бунгала м. Roof Ga. Централна сграда с ресторант. Преведено от Booking. Всички клиенти носят характерни гривни при пристигане синя гривна за възрастни.

Форма за заявка:

Уелнес удобства Фитнес център. Тематични вечери например италиански или гръцки вечер. Хотелът беше отличен с екологичния знак Green Key за изпълнение на всички екологични и ландшафтни стандарти. Важно да се знае.

Andrei Румъния. Единична супериорна стая 1 двойно легло или 2 единични легла. Кавала може да се насладите на разнообразието от морски дарове и традиционна гръцка кухня.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Дарданела
    Кавала може да се насладите на разнообразието от морски дарове и традиционна гръцка кухня.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.