Детски стаи за момичета в бяло

Дата на публикация: 15.06.2019

Детска Стая "Силия 4". Детско обзавеждане Сити

По — голямата част от артикулите ни са оборудвани с легло, малка секция с бюро за компютър и нощно шкафче. Цветове: синьо и дъб сонома. Моделът включва горно легло с шкаф и стълба, модул "Крис М12"- 2бр. Детска стая "Реми". Детска Стая "Джъстин". Легло "M3Full". Марио Детска стая с легло х

Детска стая Алиса включва легло един персон, ул, бюро и шкаф с едно крило. Детска Стая "Чарли". Овча Купел 1? Мебели Банко - начална страница. По ваше желание можете да добавите и стол от нашата секция офис столове.

Детска стая "Робин".

Детски стаи и мебели за момичета

Детска стая Буратино. Моделът включва горно легло с шкаф и стъла и модул "Крис М5" легло. Марио Детска стая с легло х Пожелаваме ви ползотворно преглеждане на моделите. Ние от ЛениСтил предлагаме на вашето внимание огромно разнообразие от модели на детски стаи които могат да се впишат във всеки интериор и цвят. Моделът е изработен от 18мм ПДЧ в 7 цвята- червен, лилав, зелен, оранжев, розов, жълт и син в комбинация с дъб крафт бял.

  • Изработен от качествено ПДЧ в цветове: бяло, червено и лате.
  • Детска стая Алиса включва легло един персон, двукрилен гардероб с огледало, бюро и шкаф с едно крило. Мебели Банко - начална страница.

Детска стая Буратино се състои от: легло Мони с матрак, ул, скрин. Детските стаи са мястото в което вашите най - ценни хора прекарват огромна част от времето си. Продукт за сравнение 0. Покажи: 15 25 50 75 Овча Купел 1.

Детска стая "Реми".

Харесайте ни във FaceBook

Моделът включва горно легло с шкаф и стълба, модул "Крис М12"- 2бр. Комплекта се предлага в следните цветове: венге, бял крафт К и дъб амбър К Детска Стая "Силия 2".

Детска стая "Рики". Легло "GTstandart". Може да бъде изработена и в други цветове? Детска стая "Мики 5" е една готова конфигурация от модулна система "Мики". Ние от ЛениСтил предлагаме на вашето внимание огромно разнообразие от модели на детски стаи които могат да се впишат във всеки интериор и цвят!

Мебели Банко - Начална страница.

Детски стаи и мебели за момчета

Детска стая "Тимон". По ваше желание можете да добавите и стол от нашата секция офис столове. Моделът включва горно легло с шкаф и стъла и модул "Крис М5" легло.

По — голямата част от артикулите ни са оборудвани с легло, малка секция с бюро за компютър и нощно шкафче. Обзавеждане за детска стая Алиса.

  • Детско обзавеждане с размери: легло за матрак мм х мм, мм х мм х мм, в цвят: кестен вирджиния, маджента.
  • Детска стая "Мики 5" е една готова конфигурация от модулна система "Мики".
  • Можете да Влезете или да се Регистрирате.
  • Моделът включва горно легло с шкаф и стълба, модул "Крис М10" шкаф с врата и рафтове - 4бр.

Детска Стая "Чарли". Модул "Крис М2". Детска стая "Мики 6". Можете да Влезете или да се Регистрирате. Може да бъде изработена и в други цветове. Комплекта се предлага в следните цветове: венге, бюро с място за компютър и чекмедже. Модул "Крис М3".

Двукрилен гардероб, бял крафт К и дъб амбър К Детска стая "Ли.

Детска стая "Мики 5" е една готова конфигурация от модулна система "Мики". Моделът включва горно легло с шкаф и стъла и модул "Крис М5" легло.

Детска стая "Рики". Габаритни размери: Параметър: ширина: дължина: височина: сп.

Комплект за детскастая Чарли включва легло с повдигащ механизъм, малка секция с бюро за компютър и нощно шкафче, секция с гардероб и бюро, шкаф. Обзавеждане за детска стая с едно легло с ракла и повдигащ механизъм. Детска стая "Моди 1".

По - голямата част от артикулите ни са оборудвани с легло!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Неделина
    Детска Стая "Джъстин". Обзавеждане за детска стая Рейна.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.