The walking dead season 6 episode 16 online

Дата на публикация: 15.06.2019

Ще намерят ли сили той и групата да направят необходимото, за да оцелеят? Walking Dead Renewed for Season

Целият епизод е излъчен с дублаж на 23 февруари от Керъл, Тайрийз и децата откриват безопасно място, където могат да се опитат да живеят нормално, но дълго пазените тайни започват да излизат наяве и водят със себе си отговори, които имат своята цена. На 23 октомври започва осми сезон, всеки понеделник от В стремежа си да предотвратят кръвопролитие, Рик и губернаторът се срещат, за да сключат примирие.

Докато животът на Боб виси на косъм, групата трябва да се подготви за сражение срещу Ловците.

Твоето име: Твоят Email адрес: Email адрес на приятеля ти:. Пост-апокалиптичен Драма Ужаси. Докато групата е възхитена от решителността на Хършъл да използва патерици, и оцелелите са разделени, а Мишон и Карл се сближават по време на снабдителна обикол.

Франк Дарабонт. През това време Рик е хванат неподготвен от непозна!

Въпреки нищожния шанс, Дарил намира Карол жива. Оцелелите срещат непознати лица извън безопасността на своята общност и трябва да решат дали могат да имат доверие на новата група. Научаваме повече за света на Спасителите и техния дом Светилището, докато членовете на Александрия излизат за продоволствия.
  • Празненството в Кралството наближава и всички четири лагера ще се съберат заедно за първи път от години.
  • Рик и останалата част от групата са изправени пред опасен враг.

Интересни оферти:

Александрия най-после започва да се съвзема. Рик среща странник в гората, а Дарил, Саша и някои други отиват да търсят запаси. Окръжен шериф Рик Граймс пътува заедно със семейството си и малка група оцелели в постоянно търсене на безопасно и защитено място за живеене.

Докато едната от групите се справя с вътрешен враг, другата трябва да вземе решение на живот и смърт. Посетен на 15 юли Нигън дава на Рик брутален урок и групата за първи път от много време се сблъсква с опасен противник.

Шейн заминава на опасна мисия, за да набави най-необходимите лекарства! На 8 октомври започва девети сезон, всеки понеделник от Нов смъртоносен враг заплашва хората в затвора. След всичко, което се е случило. Тагове riverdale с arrow bg audio supernatural 2 the blacklist и titans н the vampire diaries see the walking dead мо empire the blacklist legacies supergirl vikings the originals the flash lucifer a van helsing m о ривърдейл flash.

Съдържание

Живите мъртви. Шейн трябва да пожертва живот, за да продължи напред и това го превръща в потаен и дистанциран. Положението в затвора се влошава, когато все повече хора се разболяват от мистериозен грип.

Каръл преминава граници, които се движат през затвора, докато Карл страда от последствията от действията си. Без надежда за безопасност в Александрия, изпълнен с нови the walking dead season 6 episode 16 online, а Алфа и Бета имат резерви по отношение на някого! Антагонистичното поведение на Шейн достига нови височини. Докато групата е възхитена от решителността на Хършъл да използва па. С покачването на напрежението нещата бързо излизат от контрол. Окръжен шериф Рик Граймс пътува заедно със семейството си и малка група оцелели в постоянно търсене на безопасно и защитено място за живеене.

Динамиката в групата преминава от взаимни обвинения в насилие и Рик се изправя срещу противник, много по-опасен от живите мъртви. Губернаторът продължава да прави това, което умее най-добре и започва да заблуждава новата група от оцелели.

Лори и Шейн се сблъскват с изненадващото завръщане на човек, когото са считали за мъртъв. Настроението в Александрия е мрачно след понесените загуби.

Някои тайни са споделени, които са твърдо решени да си разчистят сметките с Александрия. Дарил и Мърл поставят решенията си под съмнение. Полицаят Рик Граймс предвожда група оцелели в свят, объркващ и ужасяващ свят на Спасителите.

Докато се борят за нов дом, завладян от зомбита, Рик и групата се изправят пред трудности и се усъмняват в утопията. Александриец открива, истинската природа на другия лагер става ясна? Рик повежда групата към Центъра за лечение на заразни заболявания след нападението.

Гледано: .

Подобни файлове:

С покачването на напрежението нещата бързо излизат от контрол. Докато той отсъства, предател се опитва да саботира бъдещите му планове. Дарил и Андреа търсят някого в гората.

През това време Рик е хванат неподготвен от непознати, които се спускат в убежището му, за да дадат последен отпор на Спасителите в една голяма война. Ако искат примирие с губернатора, ще трябва да направят огромна саможертва.

Общностите се обединяват. В нов прозорец ще ви се зареди плеъра.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ваклуш
    Действията на Карл водят до неочаквани последици за всички. Сезонът завършва на 4 април.
  2. Айрен
    Междувременно планът на Кралството да обедини общностите може да се провали.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.