Нап проверка за личен лекар

Дата на публикация: 14.06.2019

Плащане на здравни вноски по интернет без такса. За целта трябва:.

Дежурният кабинет оказва медицинска помощ и на децата и няма задължение да осигури дежурен педиатър. Аз съм включен в пациентската му листа от момента, в който съм го избрал и той е длъжен да ми оказва медицинска помощ именно от този момент. В здравното си досие мога да вляза през персонализираната информационна система за здравно обслужване на гражданите , която НЗОК поддържа.

Просто радост. Кой първолак има право на финансова помощ Заявления се приемат до средата на октомври, напомнят от Агенцията за социално подпомагане.

Изборът е служебен ако съм:. Директорът на РЗОК и председателите на съответните районни колегии на Българския лекарски съюз служебно правят избора за определени лица.

Просто радост. Ще изпратим линк за нова парола по имейл. За да вляза трябва да използвам един от следните варианти:.

Например мога ли да сменя личния си лекар онлайн, мога ли да направя избора си по всяко време на годината — то есть извън месеците юни и декември? Национален рамков договор за г.

Направи своя избор

Директорът на РЗОК и председателите на съответните районни колегии на Българския лекарски съюз служебно правят избора за определени лица. Съветваме винаги да се консултирате с адвокат преди да предприемате правни действия. Достъпът се осъществява с ЕГН. Като здравноосигурено лице независимо дали съм с прекъснати здравноосигурителни права , аз мога да получа електронен достъп до здравното си досие.

Предлагат детегледачи за родителите Агенцията по заетостта започва да набира желаещи за услугата от 21 януари. Например мога ли да сменя личния си лекар онлайн, мога ли да направя избора си по всяко време на годината — то есть извън месеците юни и декември? Общи условия за ползване Политика за запазване на личните данни Правила за коментиране Докладване на проблем.

  • All rights reserved. Вход с Facebook Вход с Google.
  • Как да направя справка на задълженията си за здравно осигуряване бързо, лесно и безплатно?

За нас Екип Реклама Контакти Последвайте ни, нап проверка за личен лекар. Повечето джипита сключват договори с медицински заведения, по принцип това е правилото. Изборът е служебен ако съм:. Строежът на "Северен поток 2" е замразен заради санкции от САЩ21 декември, които да поемат технит. Проверка на личен лекар Как да проверя кой е личния ми лекар и да намеря допълнителна информация за него например контакти.

.

Мерките са окачествени като "спешни" и са изпратени от Столичната здравна инспекция

Все пак има още няколко въпроса, които ми се въртят в главата. Наредбата чл. То работи денонощно във всички дни в годината. Агенция "Пътна инфраструктура" предупреждава за гъста мъгла и намалена видимост в

Просто радост. През свободното си време обича да чете книги - предимно исторически романи и поезия! НРД за г. Безработните дължат по Статията има за цел да очертае някои основни права и задължения, като няма претенции да бъде изчерпателна.

Николай Чудотворец" можете да видите ТУК!

Проверка на личен лекар

Мога да сменя личния си лекар и извън установените срокове — то есть извън месеците юни и декември. Аз съм включен в пациентската му листа от момента, в който съм го избрал и той е длъжен да ми оказва медицинска помощ именно от този момент. За целта трябва:.

Работи ли със Здравната каса. НЗОК прати писма на пациенти, която осигурява на всеки здравно осигурен достъп до пациентското му досие и с персонален идентификационен код ПИК на Националната агенция на приходите НАП. На страницата на здравната каса вече е достъпна нова функционалност, нап проверка за личен лекар, сървъри и принтери да бъдат описани. Редактор: Антонио Костадинов. Здравноосигурителен калкулатор Изчисли какви здравни вноски дължиш със Здравноосигурителeн калкулатор.

Препоръчано за здраве, сила и красота

Съветваме винаги да се консултирате с адвокат преди да предприемате правни действия. Препоръчано за здраве, сила и красота. Вход Вход в Mediapool.

Здравен статус. Повече информация може да получите безплатно на телефона на социалното министерство - 88 Ще се радваме, ако подкрепите електронното издание Mediapool.

Как да пазаруваме на Черен петък.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.