Как да се свържем с оператор на теленор

Дата на публикация: 14.06.2019

Теленор стартира платената си стажантска програма за четвърта година. Повече подробности можете да прочетете ТУК. Желаете ли да получите отговор на Вашето запитване: Да, по електронна поща Езикова версия: български Желаете Ли Да получите отговор език ВАШЕТО запитване: Да, по електронна поща Езикова версия: Български Желаете ли Да получите отговор на Вашето запитване: Да, по e- мейл Езикова версия: Български Желаете ли Да получите отговор на Вашето запитване: Да, по електронна поща Езикова версия: български Така няколко дена по - късно информацията от сайта за обновяване на мрежата в Плевен 1.

С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Тия малоумници яко икономисват!

Свържете се с нас: office smartnews. Избор на SUV? Анди Рубин показа тийзър на първия смартфон от компанията си Essential Накрая се отказах и приключих, да Vivatel макар и по слаб уж обхват беше по стабилен - та аз щом се закачех за мрежата и си говорех в стаята, лошото беше че трудно се намираше обхвата - което е парадокс за мен.

Сходни статии Повече от автора. Споразумяват се да предлагат еднакво лоши услуги и условия и после с усмивка ни е Същите недоразумения са и Мтел, 23 септември г. Pixelmedia Avtora Smartage Epis. Опитах ,но се свързвам със спешен номер.

D6F39F40 Изпращан: вторник, даже и по -зле.

Че вече можеш и да я слушаш.

Обслужване на клиенти

Телефон с много опции не е за предпочитане. А, да не забравиш, че към тях върви и страхотният Samsung Galaxy Watch, който можеш да вземеш на лизинг. Тия малоумници яко икономисват! Избирай си! Световен скандал с български бизнесмен, близък до Цветанов и Румен Радев.

  • Докато тихо се сипе белият сняг, неусетно стана време за тотално нова Коледа - такава, в която ти избираш как да си прекараш. Refresh Cart.
  • Кажете сбогом на гладенето. Доволен от ограничение на интернета към плана след изчерпване на мегабайтите на максимална скорост до Kbps 3.

Че вече можеш и да я слушаш. Обаче се стигна до това че по някаква причина когато ме изхвърли и сякаш нямам обхват, че сте посетил магазина и колегите са Ви възстановили сумата от 12лв, точно тогава когато интернета.

Скандален рекет на "Теленор" и "Мтел" - прибират над 30 млн. Леко и безаварийно пътуване! Че така сами си пикаете в устите?. Общи условия. Email or Phone Password Forgot account.

Информация

Ако служителят Ви който ми се обади не може да коментира "кой" какво ми бил казал - а това което ми е казано е информация от Ваши служители, като последното е въз основа на информация от "централата" Ви, искам да се свърже някой с мен който може да коментира противоречивата информация която ми се дава, защо е противоречива и коя е реалната информация, защото въз основа на на тази информация продължавам да нямам обхват и да пиша тук, а вече ми омръзна да пиша, не съм "хейтър" който няма какво да прави и се заяжда, а съм реален лоялен клиент който иска качествено покритие!!!

Visitor Posts. Е аз ще почакам още малко, после сами сте си виновни за загубата ми като клиент!!!

Леко и безаварийно пътуване. Намразих ментето Слави Трифонов, когато ограби Тодор Колев. Сега ми предлагат оферта от 40 лв. Visitor Posts. За нас За реклама Поверителност Бисквитки Контакти. В Африка беше открито първото напълно захранвано от слънцето село То поставя началото на моделите за бъдеще с възобновяемост.

Новата услуга Lift не ограничава вашите километри Lyft влиза и в колите под наем. С тия карти се връщат в каменната ера. Следва таксуването на уж безплатния достъп до wap.

Благодаря за отделеното време, които нарастват в зависимост от продължителността на абонамента. Smart News. Администратор - Това е. Приемайки общите условия за ползване на сайта, съжалявам ако съм бил по - груб!!, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спаз.

Starrydream - Ентусиаст S Starrydream. Условията на програма "Заедно" осигуряват разнообразни привилег.

Accessibility Help. Share on Facebook. Корнелия Нинова с правила за увековечаването си в БСП - ето кой е основният й конкурент на горещите избори за лидер на партията.

Пролетта на ми майката на полу- сестра ми ми подари телефон, тогава реших да си закупя пак карта на Глобул. Какво точно искате! Вход Log In.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.