Документи за лична карта при смяна на адрес

Дата на публикация: 13.06.2019

Постоянният ми адрес е населено място в България, където съм вписан в регистъра на населението. Доколкото разбирам ти си живееш в чужбина, а тук идваш за малко.

Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Това заявление се разпечатва автоматично от системата на МВР. Обърнете внимание, че с 1 банково платежно нареждане се заплащат едновременно подмяната на шофьорска книжка и контролен талон, но трябва изрично да го опоменете, както е показано по-долу. Петър Кьосев автор Петър върви по ръба между строгия официален стил на правото и полета на въображението в областта на дизайна и фотографията.

Адресна регистрация. При получаване на издадената нова лична карта, предходната лична карта следва да бъде върната в консулската служба.

Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван! За общи запитвания, въпроси и коментари - моля използвайте секцията "Коментари" към всяка страница или страницата "Въпроси". Цитирай On air tv програма. Ако желаете бърза поръчка и издаване на шофьорска книжка за 10 дни, то просто наредете 50 лв.

Цитат на: tarlej4e в вт, 15 авг.

Смяна на постоянен адрес, лична карта, шофьорска книжка, международен паспорт

Съдът е длъжен да уведоми за отмяна на незаконно уволнение. Правото на строеж и погасителна давност. При промяна на постоянния адрес трябва да се извади нова лична карта. Вижте нашите полезни съвети, за да може да сте подготвени и възможно най-бързо и лесно да смените адресната си регистрация — не отлагайте, за да се чувствате удобно в новия си район. Ивета on Какви мерки да предприемем след наводнение в жилището ни? Иначе постоянен адрес е този, който лицето избира да бъде вписан в регистъра на населението.

Наложено наказание от работодател не може да се преразглежда. Последни публикации Весели празници от екипа на Имоти Доверие. Броят на лицата, не може да надвишава повече the darkest minds book wikipedia три пъти броя на лицата, общината и населеното място.

Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Според разпоредбите адресът в България се състои задължително от името на областта.

Как се сменя постоянен адрес

Ще можете безпроблемно да получавате кореспонденцията си, пратки по куриер, да гласувате и т. Заявлението се подава лично и се подписва от непълнолетния заявител в определеното за това място, а неговият родител изразява съгласието си като полага подпис върху заявлението пред консулския служител; удостоверение за постоянен адрес в Република България - постоянният адрес се заявява лично или с нотариално заверено изрично пълномощно в съответната община в Република България чл.

Как да премахна адресна регистрация на МОЯ адрес на непознат за мен човек?

Благодаря. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published? Съгласно закона кметът на общината определя адресите на нейната територия, на които може да се извършва адресна регистрация. Мокрият печат е задължителен. Настоящ пък е адресът, най-добре ако ще се посочва постоянен адрес в България на лична карта да е някъде? Ако на постоянния адрес няма никой-роднина, на който фактически лицето .

ІІ. Необходими документи за издаване на:

Постоянният адрес е адресът, вписан в личната ни карта, задграничния паспорт и други най-различни официални документи. Смяна на адресната регистрация! Здравейте, г-жо Георгиева! При поискване, показвам и предавам съответните предварително подготвени от мен документи.

За извършване на адресна регистрация лицата представят някои от следните документи:. Полезен Съвет: Имайте предвид, по електронен път, старата трябва да се представи пред съответното РПУ и ще бъде унищожена от служител.

Искането за издаване на лична карта се изпраща в МВР, където лицето избира да бъде вписано в регистъра за населен. Всички документи трябва да се предоставят на съответната Община по новия адрес, документи за лична карта при смяна на адрес. Петър върви по ръба между строгия официален стил на правото и полета на въображението в камби с моркови на фурна на дизайна и фотографията.

При нас винаги можете да откриете най-актуалните и изгодни оферти. За целта се подава заявление за промяна в общината или кметството.

За Бизнеса

Дори в шофьорската Ви книжка не фигурира постоянният Ви адрес, а само населеното място. Работя в системата, но не точно това. Правото на строеж и погасителна давност. БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Входът се обозначава с една буква или с число до две цифри. Всяко лице може да има само един постоянен адрес. За извършване на адресна регистрация лицата представят някои от следните документи: 1.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Генчо
    Искането за издаване на лична карта се изпраща в МВР, по електронен път чрез защитена комуникационна връзка, като в определен срок МВР, по електронен път, връща отговор до дипломатическото или консулско представителство относно възможността за издаване на лична карта.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.