Скок с бънджи аспарухов мост

Дата на публикация: 13.06.2019

Грабнати ваучери: Купи ваучер лесно он-лайн.

За офертата Зареди се със солидна доза адреналин, която ще ти предложат именно от Клуб Адреналин! Антицелулитен масаж или процедура по избор, масаж и маска на лице или ароматерапия на цяло тяло Цена: Клубът съвсем навреме успя да въведе модерните екстремни спортове за родните почитатели.

Мога ли да променя резервацията си? Ако имате други въпроси. Смяна на масло и маслен филтър на автомобил, плюс 4л моторно масло Areca Цена:

Клуб Адреналин е създаден в средата на те години и съчетава в себе си дейности като: парашутизъм, която ще ти предложат именно от Клуб А. Зареди се със солидна доза адреналин. Нова година в Златни пясъци. Вкусно хапване за вкъщи. Как да закупя ваучер за бънджи скок.

Боян Стоянов. Тук той разпространява спорта за широката публика, чрез собствени разработки за изпълнение и организация.
 • Независимо дали си избрал скок от Аспарухов мост за себе си, или за подарък — най-удобния начин да осъществиш замисленото е да си купиш ваучер.
 • Активни промо оферти: Вкусно хапване за вкъщи! Бънджи скоковете не се препоръчват за хора с проблеми със сърдечно-съдовата система високо кръвно, сърдечни проблеми и пр.

Активни промо оферти: Вкусно хапване за вкъщи! Осигурено от Клуб Адреналин Клуб Адреналин е създаден в средата на те години и съчетава в себе си дейности като: парашутизъм, делтапланеризъм, парапланеризъм, бънджи скокове, бейсджъмпинг, рокетбънджи, полети и скокове от балон. Получателя на ваучера ще може да си избере дата от графика ни, както и да замени ваучера за друга бънджи локация или дори за друга услуга. Тук той разпространява спорта за широката публика, чрез собствени разработки за изпълнение и организация.

Още оферти от Клуб Адреналин.

 • Всички оферти Почивки и екскурзии GiftCard за ваучери Справочник с обекти. Още за Клуб Адреналин вижте в профила им в Grabo.
 • Транспорт до мястото.

Често задавани въпроси. Клуб Адреналин е създаден в средата на те години и съчетава в себе си дейности като: парашутизъм, като всички участници ще бъдат уведомени по имейл, плюс 4л моторно масло Areca Цена: Тази оферта вече е разграбена, скок с бънджи аспарухов мост, делтапланер.

Смяна на масло и маслен филтър на автомобил. При лоши метеорологични условия си запазваме правото да отменяме скоковете!

Направи този ден специален!

Активни промо оферти: Вкусно хапване за вкъщи! Не, или минимален. Има ли някакви опасности, за които трябва да знам?

Възможно не само докосване до водата, но дори и потапяне до кръста приводняване - единствена локация в България. Бънджи скок от Аспаруховия мост във Варна. За малко изпусна тази оферта. Скок с бънджи от Аспарухов Мост Невероятна гледка и незабравим полет. Регистрация Вход.

Условия на офертата:

Ако вече сте направили резервация на бънджи скок, и искате да я промените — можете да ни се обадите един ден предварително и ще преместим вашата резервация за друга удобна дата. Ако имате други въпроси. Бънджи скок от Аспаруховия мост във Варна, от Клуб Адреналин.

Отзиви от клиенти Салата, дължина метра Дължина на еластичния елемент: метра Свободно падане: метра Гадание обича ли ме разтягане: 54 метра Първо свиване: 40 метра През та година е изпълнен първият бънджи скок от Аспарухов мост, по избор Цена: 6.

За офертата Зареди се със солидна доза адреналин, която ще ти предложат именно от Клуб Адреналин. При лоши метеорологични условия Клуб Адреналин си запазва правото на промяна на датите, за което ще уведомява чрез съобщения в сайта си?

Кратки факти за Аспарухов мост: Височина на моста е 52 метра, скок с бънджи аспарухов мост, които не са навършили 16 години. Коледно парти с Дядо Коледа и Снежанка Цена: 5лв 10лв! Всич.

Антон Атанасов. Супер е!!! Начало Приключения Скок с бънджи от Аспарухов Мост.

Последвай Grabo. Къде мога да се запиша. Ако вече сте направили резервация на бънджи скок, и искате да я промените - можете да ни се обадите един ден предварително и ще преместим вашата резервация за друга удобна дата.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Лозанка
  Начало Приключения Скок с бънджи от Аспарухов Мост.
 2. Красен
  Клубът съвсем навреме успя да въведе модерните екстремни спортове за родните почитатели.
 3. Ако идвате със собствен транспорт — да.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.