Учебник по история за 11 клас просвета съдържание

Дата на публикация: 13.06.2019

Милчо Лалков. Технологии и предприемачество. Митко Делев.

Български език и литература. Преработен в съответствие с препоръките на учителите и актуализиран до г. ISBN: Формат: 21х29 см , стр. Лалков, И. Учебникът за 9. Учебник с доказани качества за подготовка на зрелостници и кандидат-студенти. Физическо възпитание и спорт.

Атласи и контурни карти. Физическо възпитание и спорт. Темите за преговор и обобщение синтезират най-важното от раздела в кратки текстове. Работни листове. История и цивилизация за Друга литература.

Час на класа. Създаден е от утвърдени специалисти с опит в училищното преподаване и от действащ иновативен учител. За нас Как да поръчам?
  • Съдържа богат и прецизно подбран документален материал със задачи за анализ, както и тема за дискусия към всяка методична единица.
  • Методическа литература. Информационни технологии.

Стоянов, Л. Мария Радева участва в националнии международни проекти. История и цивилизация за Професионална подготовка. Немски език.

Сборници със задачи. Сборници със задачи. Час на класа. Познавателни книжки. Друга литература.

Още изгледи

Помагала за упражнения и самостоятелна работа. Руски език. Технологии и предприемачество. Гражданско образование.

Осъвременен хронологично до г. Подготвителна група. Образователен софтуер. Занимания по интереси. Завършва история в СУ, където защитава докторат и е хабилитирана за доцент и професор по история на културата.

Онлайн магазин

Акцентира върху европейския контекст на родната история. Той съдържа всички елементи, гарантиращи съвременно интерактивно обучение. Придобива степента доктор , званието доцент и редовен професор Сборници със задачи.

  • Технологии и предприемачество.
  • Всички образователни направления за ДГ.
  • Магистър и специализант на Централноевропейския университет в Будапеща.
  • География и икономика.

Учебник по история за 11 клас просвета съдържание Николов е член на Асоциацията на византинистите и медиевистите в България. Многообразие от ресурси онагледява и допринася за осмислянето на съвременността: откъса от писмени документи и изображения със задачи за анализ, таблици и диаграми със статистически данни, Лайпциг, Л. Специализирал е във Ватиканския секретен. Стоянов. Милчо Лалков. Райна Гаврилова Проф! Осъвременен хронологично до г. Структурата на темите във вид на подробен план-тезис улеснява подготовката.

Павлов и Р.

Темите за преговор и обобщение синтезират най-важното от раздела в кратки текстове. Подготвителна група. Занимания по интереси. Психология и логика.

Информационни технологии! Учебник с доказани качества за подготовка на зрелостници и кандидат-студенти. Задължителна подготовка.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.