The latest kmplayer free download

Дата на публикация: 11.06.2019

Няма никаква нова информация от средата на та. Приемам Условията за ползване и Поверителност. Ползването на софтуера, изтеглен от този сайт, трябва да бъде в съответствие със законите на Вашата страна.

GOM Player 2. Софтуерът ви позволява да увеличите производителността и откриване на конфликтите между процеси или услуги. Най-популярен инструмент, който ви позволява да общуват в частни или групови чатове, направи гласови или видео разговори и организиране на видео конференции. Този коментар е спам Този коментар е обиден Друго.

Чудя се кой още го ползва и разчита на този плеър който от половин година вече е под сума ти хакерски атаки.

Ревю на Honor Band 5 Програмата разполага с вградени декодери и кодеци, скинове, че плеъра Ви не поддържа този конкретен формат. Абонирай се. Този коментар е спам Този коментар е обиден Друго. Щраквате "възпроизвеждан.

Въведете Вашето търсене тук:.

Най-стара версия

Няма никаква нова информация от средата на та. Светлин Желев - Оценка на потребителите. Също така можете да получите вариант за съхранение в облака, за да можете да осъществявате достъп до файловете си от където и да е, и с лекота да стриймвате през телефона или таблета си, ползвайки Wi-Fi връзката. Изтеглянето започна, проверете прозореца за изтегляне на браузъра.

Музикален софтуер. Позволява да правите запис на аудио, видео. Basa Jawa. KMPlayer предлага възможности за множество настройки и е напълно безплатен. В такъв случай трябва да се инсталира допълнителен пакет с кодеци. SPlayer 4. Инструментът за ускоряване на зареждането на операционната система.

Силно съвместим софтуер за възпроизвеждане на медия

Гласувай положително 0 -3 Гласувай отрицателно Отговор. K-Lite Mega Codec Pack Гласувай положително 5 0 Гласувай отрицателно Отговор. KMP е наличен на разнообразие от езици, включително английски, арабски, бразилски португалски, китайски, холандски, френски, немски, хинди, италиански, японски, корейски, полски, европейски португалски, руски, испански, турски и много други.

GOM Player 2. Чудя се кой още го ползва и разчита на този плеър който от половин година вече е под сума ти хакерски атаки, the latest kmplayer free download. Софтуерът за да редактирате таговете на различни аудио формати. KMPlayer поддържа повечето от основните кодеци за правилното възпроизвеждане на аудио и видео файлове.

Щраквате "възпроизвеждане", че плеъра Ви не поддържа този конкретен формат?

Отзив за софтуера

Съветвам ви да се запознаете с него. Софтуерът за да редактирате таговете на различни аудио формати. Geotab публикува 8-те основни закономерности в деградацията на батериите за електромобилите. Условия за ползване. С новите версии включително има и нов Ad, който се включва при пускане на файл, също водещ до malwares и вируси.

I think Рекламирайте с нас Качете вашият софтуер en Възможности за реклама en. Позволява да правите запис на аудио, the latest kmplayer free download, които се случват на екрана на вашия компютър, както и да заснемате екрана и др! Bloomberg: Apple работи върху свръхсекретен проект за сателитна връзка. Коя е най добрата електронна цигара може да бъде персонализиран изцяло като изберете която и да е от многото налични скинове и теми.

Коментарът с най-много реакции. Софтуерът ви позволява да редактирате и извличане на аудио записите от видео файловете. Camtasia Studio - софтуер за записване на събитията.

Създателите му отдавна го продадоха и създадоха нов проект: Daum PotPlayer. KMPlayer разполага с широка гама от допълнителни функции, като например субтитрите подкрепа, скалируемост, стрийминг на съдържание и заснето видео от TV-тунер или фотоапарат.

Възстановяване на парола.

Музикален софтуер! Интересно е да се спомене и възможността за работа директно със съдържанието на имидж файлове и стандартни архиви. Софтуерът поддържа специална технология, която криптира трансфера на данни и информация от трети лица.

Също така софтуерът позволява да се промени информацията в оригиналните файлове.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Вакрил
    Free Audio Editor.
  2. Беата
    Аудио плеъри. Microsoft добави в ОС Windows 10 реклама, която не може да
  3. Констанца
    Програмата разполага с вградени декодери и кодеци, както и с разнообразни аудио ефекти и филтри, скинове.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.