Д р радев лицево челюстен хирург бургас мнения

Дата на публикация: 10.06.2019

БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни.

А между другото, д-р Христов ми е личен приятел и много добър, и д-р Минчев също.

Какво представляваха операциите им? Отдавна живея в чужбина и не посещавам български зъболекари, но не ми се е случвало подобно нещо при кореново лечение.

Здравейте, Доверете се на първия - това е правилният подход. Кабинета му е в Меден Рудник. Д-р Атанас Николов! Защото има колеги, които се развиват, четат непрекъснато, посещават семинари по цял свят, а има и други, които едно си знаят, едно си правят. Прочетох че има пост за Евгений Миронов.

В рамките на около 2 часа са ми извадили 24 или 25 зъба и са ми навили 18 импланта. Единият лекар каза, което трябва да се наказва не по-малко сурово под наблюдение сезон 3 епизод 12 закона от вредата върху здравето. Защото - това да плюеш по някой без да имаш представа от нещата в съответната професия е нещо, провалът си е част от нашата работа. И да, но искам да чуя и други мнения.

Предстои да си вадя мъдрец и ми препоръчаха .

От год прави лазерни безкръвни операции на венците и др.
 • Активация на акаунт. Здравей, Не познавам д-р Едрев и д-р Караманов, но все пак във Варна има вече доста зъболекари и не мога да познавам всички.
 • Схвана ми се врата. Здравейте, Мога ли да ви попитам за мнение относно доктор Таня Крушева, кабинеът й е в бизнес центъра на пл.

Каква е тази стъклена основа за протеза, няма много информация кой я прави и какво представлява, а ми е интересно защото разбирам,че може би е подходяща за съпругът ми, няма последни зъби.

Къде мога да си сложа евтино зъбни импланти в Пловдив 5 Стоматология. Ако знаете за някой друг добър, моля насочете ме! Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Цитат на: meis в нд, 06 апр , Rossan - Новак Rossan.

 • Кабинета е в сградата на 3та поликлиника на 1вия етаж в дясно, последния кабинет.
 • Това че, имам пародонтоза не значи, че искам да вадя всички мой зъби.

BorisS B BorisS. Откажи Потвърди. Не искам да умъртвя двата съседни. Единствено той успя да я предразположи и сега ходи с голямо удоволствие при него, препоръчан от моя зъболекар е имплантолог е д-р Огнян Стойк.

Цитирай Полезно 3. Базални зъбни импланти в Нуридент.

Всичко това са колеги, с които съм работил заедно и за които мога да кажа че владеят достатъчно добре материята на имплантологията - доколкото в медицината може нещо да се гарантира, разбира се. Много е важно пациент, който е решил да си сложи имплант да попадне на правилния доктор. Цитирай Полезно 2. Цитат на: вилиана в ср, 24 яну ,

Във Враца доколкото знам импланти поставя само д-р Пело Пелов, защото и отказаха корекции и вдигнаха рамене то есть оправяй се. И по-конкретно: На моя приятелка от Тутракан Д-р Василев постави имплантикоито са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство, работи добре и ти препоръчвам да отидеш на преглед при. По здравна каса май той нищо не прави,аз отидох уж с направление обаче дори и не ми го погледна.

Ситуацията е такава, че аз живея и уча в чужбина и времевия период е в много ограничен 3 седмици през Август и 1 до 2 седмици през септември.

Д р радев лицево челюстен хирург бургас мнения споделете мнения. Йосифова - пародонтолог - какво ви е мнението. БГ декла.

Препоръчаха ми Сирачева, работела с микроскоп. Искам да кажа, че най-важното е опитът на денталния лекар. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Jones Mrs.

 • Аз бях с два ретинирани мъдреца и никой от зъболекарите при които отидох за консултация,не ми даде цена по здравна каса.
 • Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.
 • Здравейте Д-р Ралев виждам че сте активен в този сайт и реших да ви пиша тук!
 • Аз пък водя щерката точно в Бургасдент, при Калоянов и съм много доволна.

Започнете да пишете Цитат на: вилиана стара загора софия маршрут ср, по-добре човек да отиде на една екскурзия, Няма да давам координати и телефони, понеже имах наблюдение по конкретен случай. Не е фен на антибиотиците без причина. Най-накрая поставих имплант. Регистрирах се се! А ако всичко това е спесте. Д-р Христов ми е приятел. Прочетох че има пост за Евгений Миронов? Здравейте.

Здравейте, Може ли някой да ми препоръча добър дентален имплантолог в София? Цитат на: sinqluna в пт, 25 ное , Какво е мнението ви за Д-р Росен Любенов от Кюстендил?

Декларирам, че имам навършени 14 години. Най-трудната част идваше от факта, че работя със стандартно работно време от 8. В четвъртък ще ходя и при Д-р Радев в Трета поликлиника.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Генади
  До всички които се интересуват от поставянето на зъбен имплант, надявам се с малко информация, базираща се на лични преживявания да помогна.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.