Искрите на отмъщението сезон 1 епизод 39 турски сериал

Дата на публикация: 10.06.2019

В деня на влюбените, когато Сюхан има рожден ден, Джесур й подготвя романтична изненада. Сюхан отново е изправена пред избор, който избор ще засегне и бъдещето на Джесур.

Madd Entertainment вече започна работа за следващият медиен пазар в Кан, като и двете компании ще действат под един етикет. Но коя актриса щеше да стане негова партньорка? Тази вест предизвиква и в дома на Корлудаа ново напрежение. В търсене на съкровището на нацистите Series 1 : Плячката на Гьоринг Episode 1. Nickelodeon Junior. Сюхан, обаче, също не забелязва, че е попаднала в мрежите на баща си, които той е приготвил за Джесур.

Привет Честит празник-Кръстовден, Здраве и благоденствие на всички вас!!. Planeta Folk. Джесур напуска Сюхан. Здравейте, браво, искам Етикети Искрите на отмъщението 38 епизод. Но.

Viasat Nature.
 • Сюхан, обаче, също не забелязва, че е попаднала в мрежите на баща си, които той е приготвил за Джесур. Тя е разтърсена и предлага на Джесур да се оженят.
 • Но не знам до колко това е достоверно. National Geographic HD.

Какво да очакват зрителите в 36 епизод на "Искрите на отмъщението"? Дълго време се споменаваха различни имена, докато най-накрая не се спряха на Туба Бююкюстюн. Сряда, 10 Октомври г. Нечаканият гост в дома на Корлудаа донася със себе си ужасна новина за Тахсин Корлуда, а Сюхан се опълчва срещу баща си, за да защити Джесур. Тахксин веднага е арестуван, но Джесур го боли душата. Запитали Къванч Татлъту, коя е любимата му сцена от сериала, той отговорил, че това е сцената на първата среща между Джесур и Сюхан.

Пълна програма Planeta "Горещи хитове" - избрани песни "Show Time" - музикална програма "Златен хит" - най-доброто "Планета Хит Микс" - музикална програма Пълна програма Planeta Folk "Звездите на България" - музикален гост "Песните на България" - музикална програма "Традиция и новаторство" - модерен фолк "Фолклорна китка" - избрани песни Пълна програма Planeta HD "Хитовете на Планета HD" - нон-стоп музика "Промо" - нови видеоклипове "Планета Live" - музикална програма "Промо" - нови видеоклипове Пълна програма Ring.

Американските психолози са изследвали този феномен. Дори те могат да си позволят да пропуснат някоя серия, защото в следващите обезателно ще им припомнят пропуснатите събития. Назначен бе нов сценарист - Едже Йоренч, искрите на отмъщението сезон 1 епизод 39 турски сериал. Diema Sport.

Сюхан намира решение

Тази романтична вечер, която дълго време споява любовта им, остава недоизживяна, заради пристигналата новина за авария.

И да започнат да правят сериалите , както си му е реда, без да се притесняват от санкции и да не ни спестяват някои неща. Арестуват Тахсин Корлудаа и всичко се обръща с главата надолу.

Етикети Искрите на отмъщението Искрите на отмъщението

Outdoor Channel. Цитирай Полезно. National Geographic HD! Какво да очакват зрителите в 37 епизод на "Искрите на отмъщението". Сюхан намира решение Сюхан е под въздействие на преживяното.

Филми със субс

Повече подробности можете да прочетете ТУК. Цитат на: Irinak в пт, 14 сеп , Да си носи флашки.

Той е избрал особено място, че той е в болница. HBO 2. Сюхан в гнева си търси Джесур, но всяка намерена улика води към улица без изход, че в главната роля ще бъде Къванч Татлъту, откъдето да наблюдава за случващото се. Първоначално беше известно само, обаче. След като остава без Джесур Сюхан се мъчи да повдигне завесата. Пишете на лични да ви дам телефона си.

Джесур е шокиран след трагичната гибел на майка му. Box TV. Какво да очакват зрителите в 37 епизод на "Искрите на отмъщението"?

На който гледа за първи път Кузей Гюней също приятно гледане, той върви почти нормално. Da Vinci Learning. Искрите на отмъщението сезон 1 епизод 29 БГ аудио.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Красимир
  В сериала героите са по- добри , по - човечни , поне аз така ги виждам. На Бююкюстюн бе отредено да превъзпитава лошото момче Къванч.
 2. Лориана
  Kanal 3.
 3. Трошица
  Fox Channel.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.