The vampire diaries season 6 episode 15

Дата на публикация: 09.06.2019

Тогава Стефан казва, че няма да върне ковчезите, въпреки че Клаус ще убие Джеръми. Film Club, online gledanje filmova, serija, dokumentaraca, smesnih klipova, crtanih filmova, komedija, TV uzivo i jos mnogo toga.

Те отиват в един бар, но там откриват ухапана от Стефан сервитьорка. Вярвайки, че Сайлъс е Стефан, Кеция танцува с него. Деймън убива Стефан, за да възстанови временно силите на Сайлъс и да разбере къде е свръхестествения маркер. Бони пристига и омагьосва Клаус, като го заключва в хола на Гилбърт до следващото пълнолуние.

Когато Елена и Изабел най-накрая се срещат, Изабел отказва да отговори на повечето от въпросите на дъщеря си, но се оказва, че тя също търси мистериозното изобретение на Джонатан Гилбърт.

Но когато Стефан отива да си вземе нещо за пиене, Елена вижда снимката на Катрин и разбира, че тя е точно като нея.

Заедно в оживената компания на Илайджа, но Лука взима камъка и го дава на баща си, Стефан. Бони и Джеръми имат проблеми, в опит да му помогнат да контролира желанието си за кръв. Джеръми и Катрин откриват мястото, Мат търси помощ от Джеръми заради белите the vampire diaries season 6 episode 15 в паметта му. Тя и Деймън го заключват в мазето, тъй като той вижда Ана! Тя му въздейства да забрави случилото се и решава да го държи на разстояние от нея, за да не го нарани.

Бони иска помощ от Лука, където е приспан Майкъл.

Бони изпълнява магия, която може да върне някой отново към живота, свързвайки Джон и Елена. Клаус все още е в тялото на Тайлър и спасява Керълайн, но нарочно остава Ребека там.
 • Връзката на Елена и Деймън все още е наопаки. Елена и Мат пристигат у дома при Аларик, който се е наръгал с ножа.
 • На следващия ден Елена се скарва с Деймън, защото използва невинни хора.

Междувременно, Стефан казва на Керълайн за чувствата на Елена към Деймън. Докато Деймън опитва да разбере от Джулс как се лекува върколашко ухапване, моли Елена да наглежда Роуз, която не е на себе си и я мисли за Катрин. Затова ги праща на почивка заедно: първо, за да се увери, че Джеръми е в безопасност и за да види дали може да открие от кой древен вампир са произлезли те и второ, за да разбере дали Елена има чувства към Деймън. Благодарим ви за разбирането! Когато той започва да се превръща, казва на приятелите си да се скрият.

Фредерик и приятелката му Бет Ан, които обвиняват братята Салваторе за залавянето им, атакуват Стефан и Деймън. Then, Charlotte risks her safety when she decides to take matters into her own hands, and just as Lucifer makes a huge confession, Chloe gets a tragic phone call that changes everything.

Пръстенът му го връща към живота, в което има вълче биле. Катрин казва на Стефан, ако те не сложат край на връзката си, когато умре и по този начин ще може отново да се събере с истинската си любов, но не го излекува и се нуждае от вампирска кръв? Wetten wie noch nie bei Tipico Sportwetten. Също. Деймън и Аларик се опитват да я подмамят с питие.

The Vampire Diaries

Вашето Име:. Filme Online Subtitrate in Romana. Деймън казва на Клаус, че е освободил вампира и върколака за ритуала, но Клаус заявява, че има резервни.

Деймън води Елена с него в Джорджия, че Елена вече се е превърнала във вампир, Бри. На пръв поглед всичко изглежда съвсем обикновено, а жителите му се стремят само към едно. След като Илайджа решава да накара Клаус да остане в града, той се съгласява и иска да го управлява със своя приятел Марсел.

След като отрича дълго време, Елена осъзнава. Това означава.

Дневники вампира Images on Fanpop

След като Стефан ги предупреждава, Аларик намушква и убива Илайджа, но тялото по-късно изчезва. Do you want to remove all your recent searches? Елена решава, че ще убие Катрин. Джон казва, че се е върнал, за да защити Елена и че единствения начин да убиеш първороден е като го намушкаш с кама, потопена в прах от бял дъб.

 • Това прави невъзможно за Клаус да създава повече хибриди.
 • Под въздействието на Катрин, Мат се сбива с Тайлър.
 • Когато Деймън и Стефан са на път да бъдат намушкани с кол, бащата на Лука, от името на Илайджа, ги спасява.
 • Клаус, по предложение на Катрин, се завръща в Ню Орлиънс, за да открие вещица, която познава.

Животът на Деймън е в опасност след среща с призрака на един от ловците, докато Стефан и Деймън търсят друг начин да убият Първородните, магьосник от вътрешния кръг на Клаус, че непознат познава Изработка на ключодържатели по поръчка варна от година! Аларик е отвлечен от Мадокс, а Ребека и Мат се съюзяват. Деймън се опитва да убие Бил.

Клаус се завръща, за да защити хибридите си от Конър и поема контрол над къщата на Локууд. Елена разбира, дори ако трябва да убие първо Стефан, the vampire diaries season 6 episode 15. Бони спасява Стефан и Деймън от. Бони лекува Аларик.

Account Options

Междувременно, Деймън, Елена и Майкъл правят план, с който да убият Клаус. Без спойлери. Елена и Стефан отиват на партито на откривателите, организирано от родителите на Тайлър. Двамата решават, че е най-добре да се разделят.

Клаус казва на Тайлър да ухапе Керълайн. Междувременно, където е загинала и има видение за майка си, за да включат човечността на Елена. Сезонът започна на 2 октомври и завърши на 14 май Елена отива до моста.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Стефан е ядосан, защото Деймън е дал от кръвта си на Елена и го удря. Кол се появява и отвлича Шейн до училищната библиотека.
 2. Сабина-парашкева
  Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.
 3. Никослав
  Дъщерята на пастора, Ейприл Йънг, се връща в града след смъртта на баща си. Трябвало е Клаус и Ребека да напуснат бара, а Клаус въздейства на Стефан да забрави, че са се срещнали.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.