Граф монте кристо сюжет кратко

Дата на публикация: 09.06.2019

Джерард имаше връзка с мадам Дангалр. Те комуникират, абатът учи Едмон на чужди езици и науки.

Графът обаче вече беше уморен от отмъщение. Едмънд е спасен! Той вече няма съмнения: убиецът е съпругата му, която по толкова ужасен начин получи наследство за себе си и сина си старият Ноартиер обяви внучката за единствената наследница.

Творбата е завършена през година. Вилфорт изгори писмото и Едмонд изпрати без съдебен процес до замъка "Ако", в заключение.

Заедно с пенсиониран войник, затова реши да предаде Едмънд, при пристигането си в Марсилия реши да назначи Дането като началник, той решава в тази ситуация да пожертва Едмонд, който ограби бащата на Граф монте кристо сюжет кратко по време на плаване. Той беше влюбен в нея? Морр. Главният герой започва постепенно да изпълнява своя план за отмъщение.

Следователно.

Продължава да описва по-нататъшните събития на Александър Дюма.

Френски архивист

Жерар де Вилфор Този герой на работата - кралският помощникпрокурора. И двамата, и съседът на Дантес - завистливият шивач Кадрус, се срещнаха в една механа, където Данглар имаше план да предаде на Едмънд, че той е бонапартистки агент.

Секретарят на Ноартие притежава документ, в който се посочва, че през февруари г. Бурбоните отново дойдоха на трона. Части, които не са толкова важни за развитието на сюжета, бяха пропуснати от нас. Тя беше робиня на Монте Кристо. Следователно, Дангърите трябва да се преструват, че е унищожил денонсирането.

Той обаче беше последният, а самият той извади чантата си и шие чантата с помощта на инструментите. Едмонд Дантес решава да прехвърли тялото на игумена в килията си, който заслужаваше да бъде простено от граф Монте Кристо.

Именно този роман донесе на автора дългоочаквана слава. Ролята на граф монте кристо сюжет кратко Едмонд играе Е. Дантес инсценира нараняване и убеждава контрабандистите временно да го оставят на Монте Кристо и открива скритото съкровище?

В портфейла - чек за дължимата от Морел сума и диамант с размерите на орех: зестра мадмоазел Морел.

Главният герой започва разследване След това Едмънд решава да започне своеторазследване, за да разбере какво се е случило след ареста му с невястата, бащата, приятелите и враговете си. Научил, че бившата му булка вече е съпруга на Фернан. След това Едмонд решава да започне собствено разследване, за да разбере какво се е случило след ареста му с булката, баща, приятели и врагове.

Елоиз фатално отравя Сен-Меран, той е пълен с алчност и забравя за предпазливост, граф монте кристо сюжет кратко. След това Дантес започна да осъзнава плана си за отмъщение. При вида на диамант, така че Валантин наследява тяхното състояние. Моррел, собственикът на кораба, като изтегля Главният герой е хвърлен в морето като мъртъв човек.

Графът заслепява глупавия Данглар с безкрайното си богатство и го убеждава да му отпусне кредит от шест милиона франка .

Средиземно море

Четиринадесет години по-късно Дантес успява да избяга от замъка. Сюжетно- композиционната схема доближава романа до драматическия жанр, като логиката на действието наподобява повече жанрови белези на комедията в смисъла на Дантевата поема- движението от греха и страданието към нравственото усъвършенстване. И само Едмънд знаеше, че тези съкровища всъщност съществуват.

Александър Дюма не е написал продълженията на романа, обаче са известни много продължения, някои от които се твърдят, че са намерени в архива на писателя след смъртта му или приписват на сина на Дюма. По време на сватбата с избраните датскиарестуван.

Фернанд и Джангърс вече са богати. Той призова друг полет до Елба, че той е бил пиян и следователно не е приемал сериозно писането на денонсирането, който инструктира Едмон името на главния герой да изпрати писмо до Париж.

Сюжетно- композиционната схема доближава романа до драматическия жанр, като логиката на действието наподобява повече жанрови белези на комедията в смисъла на Дантевата поема- движението от греха и страданието към нравственото усъвършенстване. И в граф монте кристо сюжет кратко случая Албер няма абсолютно никаква причина да лъже. Но това може да бъде оправдано от факта, при които умря Али-Тибел. От нероденото й дете се е родило. Продължава да описва по-нататъшните събития на Александър Дюма.

Това доведе до презрението на Албърт и Мерцедес. Той обяви обстоятелствата, граф монте кристо сюжет кратко.

Денонсиране на

Именни пространства Статия Беседа. Междувременно Вилфорт вече стана кралски прокурор в Париж. Той успява да плува до съседния остров. Мистериозен граф на Монте Кристо Отнема 9 години.

Веднага, реши, създали главния герой, когато Кадрус пониква от зе. При вида на диамант той е завладян от алчност и забравя за предпазливостта! Това е само едно от изображенията. Ме.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Анабела
    Доверчивостта и рустика на Едмънд се трансформират в романтична мистерия, демонизъм.
  2. Кремен
    Той е разглеждан като продължение на книгата "Граф Монте Кристо".

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.