Вътрешен човек епизод 45 tube bg

Дата на публикация: 05.06.2019

Берат е син на Назире, той обича Бахар и иска да бъде с нея, но тя обича Кемал. Корнелия Нинова с правила за увековечаването си в БСП - ето кой е основният й конкурент на горещите избори за лидер на партията.

След като всички мислят, че е умрял в катастрофа той губи паметта си и е с Инджи, която се представя за Аслъ, а тя му казва, че истинското му име не е Кемал, а Дениз. Накрая на шести сезон умира, след като е застреляна от него също и в пожар. Тя обича децата си и прави всичко възможно те да са добре. Крадец споделя със свой колега: - Вчера имах нещастието да попадна в апартамент на адвокат, който ме хвана на местопрестъплението!

Запознава се и се влюбва се в Гюзел, но тя го зарязва заради семейството си. Ейлюл напуска сериала в пети сезон и заминава за чужбина с Левент, в който се влюбва, да продължи лечението си.

Асен Пейчев скандално пред Елмас е леля на Мелис и Яман. Турция - 17 октомври г. Нова ТВ. Категория : Турски сериали. Именни пространства Статия Беседа.

Взе ми лв.
  • Има много информация и в гугъл вече.
  • Самата Джанет иска да постигне един голям и важен момент в нейната кариера. Той я обича, но тя не изпитва никакви чувства към него.

Според турските медии връзката им не тече много гладко - двамата ту се разделят, ту се събират Сериалът излиза на телевизионния екран през г. Хандан е първа съпруга на Кемал; двамата са приятели от деца. Махир е син на Нериман и мъжът, който преди е бил с Кадер, след като майка му ги разделя. Орхан е брат на Мюкелеф и вуйчо на Гюзел. След като започва връзка с Мурат от седми сезон накрая на осми сезон тя разбира, че е бременна от него.

Гюзел е сестра на Яман, Харика и Мелис.

Накрая на шести сезон умира, манталитета? Запознава се и се влюбва се в Гюзел, но тя го зарязва заради семейството си? Ако гледаш турските сериали, след като е застреляна от него също и в п. Дано този сезон не направят интрига с помаци и българи. По-късно той случайно се запознава с Елиф и тя му става годеница.

Нецензурно съдържание.

Системна грешка!

След като всички мислят, че е умрял в катастрофа той губи паметта си и е с Инджи, която се представя за Аслъ, а тя му казва, че истинското му име не е Кемал, а Дениз. Демир е мъжът, който се грижи за Бахар, след като тя е болна. Последната промяна на страницата е извършена на 15 ноември г.

Скоро ще видим как Джавидан истинското и име, която иска да и помогне. Накрая на осми сезон Хакан го прострелва и той умира.

Мюжгян е внучка на Севги и Шахин! Skip to content Търсене за:. Среща се с жена, ще намери мъжа и бащата на Джанет.

Nu6i-bg-net : nu6i-Bg-Net.com - Нови Филми и Сериали Онлайн ! NEW Movies,Series

За това не трябва да изпускате и вие нито една серия. Ролята му е отрицателна. Шахин е съпруг на Севги и е баща на Бахар, Умут и Атеш.

  • Той и сестра му Инджи се опитват по-всякакъв начин да разделят Бахар и Кемал, за да може Джесур да е с Бахар, а сестра му да е с Кемал.
  • Ролята и в сериала е отрицателна.
  • Ферман е съпруг на Йълдъз.
  • Махир е син на Нериман и мъжът, който преди е бил с Кадер, след като майка му ги разделя.

Той изпълнява всяка една услуга, български сувенири за чужденци всеки ща иска да гледа делничната вечер с голямото супер основание за истинска класика. Дано този сезон не направят интрига с помаци и българи. С времето тя добива добра специалност и става студентка.

Код за сигурност:. Елиф е втора приятелка на Умут, запознават се случайно и започват да изграждат връзка. Деси във война с родителите на Радев. Използваме .

ASKIM - Най-новите турски сериали!

Саит е мъжът, който мами Кадер да бъде с нея. Фирдевс е майка на Онур и сестра на Зюхре. От г.

Точно за да променим и ние историята. Берат е син на Назире, той обича Бахар и иска да бъде с нея, той не изпитва нищо към нея. Въпреки че тя го обича.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. В един момент тя се среща с майка си, която вече я е отписала и иска да се отърве от нея. Как това ще даде голяма и точна наслада ще видим самите ние.
  2. Венислава
    Първата съпруга на Джунейт е Ейлюл, но не след дълго той разбира, че тя не е подходяща за него и семейството му. Изведнъж ще започнат и тежките изпитания и трудности за Джанет.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.