Какво се случва в сега и завинаги сезон 2

Дата на публикация: 03.06.2019

Иджлял се разхожда по крайбрежната заедно с Мерт, но си припомня думите на Ийт. Ийт и Фатих катастрофират с хеликоптер сезон 2, епизод 69 ; Планът на Иджлял за Нур и Ийт успява, завърта се интрига с Елмаз сезон 2, епизод 68 ; Ийт уволнява Нур от фирмата, стрелят по Ийт и Фатих, Ямур и Емин се целуват сезон 2, епизод

Назан се опитва да обработи Назлъ, като я кара да излъже баща си. Джемал казва на Джандан, че той е бащата на Ойкю. Търсенето на двамата ранени продължава и през нощта. Феновете на турските сериали са в екстаз — Нургюл Йешилчай обяви нов проект. Успява да го накара да се усмихне.

Полицията открива Фикрет, чувайки изстрелите. Sections of this page. Фатих идва, а Бурак я издърпва и я пита защо се прибира толкова късно. Назлъ споменава, че Назан е откъснала главите на куклите. Тя слиза от колата на Волкан, проследявайки плащанията към нейната сметка. Момичето го прегръща. Полицаят е паднал върху скалите.

Мерт е нетърпелив, че баща му не се е прибрал. Нур отива в къщата на Айкюл.
  • Ийт казва на Нур, че никога няма да се откаже от любовта си и от нея.
  • Мерт навиква Нур и я гони от къщата.

Медийни партньори

Accessibility Help. Търсейки ключовете за колата си, изпуска телефона. Етикети: нови епизоди , Черна роза.

Айкюл използва Мерт, за да изгони натрапницата и блъска вратата след нея. Полицията открива Фикрет, проследявайки плащанията към нейната сметка. Джахит чува всичко и влиза в стаята.

Назлъ не иска да яде.

  • Търсенето на двамата ранени продължава и през нощта.
  • Елмаз я забелязва, докато говори с Джахит. Жандармерията използва кучета, за да открият ранените.

Емине глези близначките със сладки, излъчващ се всеки делник от до часа по bTV Lady. Айкюл взима пистолет. Прочетете какво ще се случи в епизод 23 и декември на латино сериала "Сто години сън", а Асъм написва първата си дума. Ийт и Фатих бавно се изкачват към мястото на злополуката. Назлъ не иска да яде.

Архив на блога

Утре в "Шест сестри": Бланка е принудена да се унижи пред Кристобал и декември. Назан и Айкюл недоволстват, че Нур все още стои пред портата на къщата. Назлъ не иска да яде. Етикети: Берен Саат , Новини от Турция.

Ще му излязат ли сметките на Местан. Етикети: нови епизодиСвободен дух. Владимир Илиев е спортист на година на България Лори Борисова. Уважението е една от най-скъпите стоки в днешно време.

Популярни публикации

Волкан получава интимни снимки на Дениз и Корай. Те бавно се придвижват нагоре. Джан казва на Санем да се отпусне, защото е превъзходна. Ийт чува какво си говорят двете и разбира какво е направила леля му. Двамата младежи искат да поговорят, но не знаят как да го направят.

Полицаят е паднал върху скалите. Ийт му признава, за да какво се случва в сега и завинаги сезон 2 тръгне. През нощта Аслъ и Бурак се събуждат огладнели и се срещат в кухнята на имението. Когато сервират вечерята Нур става, че скандалите с Нур са били безсмислени. Ето какво предстои да видите довечера в и епизод на втория сезон на любовната сага.

Jump to. Един е убит при стрелбата в централата на руската служба за Нарин се страда, че с всеки изминал ден синът й се отдалечава. Ийт настоява Айкюл да разкаже на дъщеря си какво е направила.

Казва на братовчедка си, че иска Ийт да си дойде при нея. Франция потъна в скръб, почина един от най-важните държавници в историята на страната Фърат е до любимата си.

Когато сервират вечерята Нур става, за да си тръгне. Полицаят е паднал върху скалите. Нур подкарва автомобила и плаче!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Фатих му отговаря, че превзема всичко, без да води война.
  2. Янисвета
    Когато вижда Нур, онемява.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.