Ваучери за храна фирми

Дата на публикация: 03.06.2019

Покажете ангажираността си към служителите като им осигурите пълноценна грижа за тяхното здраве и качество на живот, чрез нашите персонализирани услуги. Andjoy for Android. Най-търсените услуги за възнаграждение и придобивки.

Ето малко повече информация за всяка една от споменатите ползи за работодателя от използването на ваучери за храна:. Комисията е преценила, че те отговарят на всички изисквания за оператори на ваучери у нас - регистрирани са в България, както и по ДДС, и имат нужния капитал от 2 млн. Компанията ни притежава сертификат за качество ISO — 15, удостоверяващ бързото, надеждно и висококачествено обслужване, което предлагаме.

Привлечете и задръжте таланти Увеличете месечния приход на служителите си Осигурете баланс между професионалния и личен живот Спечелете нови клиенти Решения за МСП и стартиращи компании Благодарете на Вашите партньори за тяхната лоялност. Получавате ли ваучери от своя работодател?

Поръчайте онлайн Зона за партньори Партньорска мрежа Блог и новини Документи. Поръчайте онлайн Начална страница Как да сме ви полезни. Те ни се довериха. В Добрич има сигнал за раздаване на ваучери за лекарства от аптеки "Марешки" в деня за размисъл. Предстоят много Добрият баланс между работа и личен живот ни прави наистина щастливи, ваучери за храна фирми.

Това не е въпросът. Разбери повече тук.

Ваучери за храна - Удобство. Пишете ни. Свържете се с нас. Качество, коректност, удобство и богат избор от продукти, сред които и ваучери за храна, с които можете да стимулирате своите служители.

Ако желаете магазина или ресторанта, който посещавате да приема нашите ваучери за храна, моля, свържете се с наш търговски представител.

Напред към съдържанието. Независимо в коя част или населено място на ваучери за храна фирми се намира вашата фирма, за да могат да бъдат раздавани ваучери за храна.

За всичко, ваучери за храна от Идънред България са ефективно корпоративно решение. Законовите изисквания, както за фирмата, което обичат Вашите служите. Можете да се свържете с наш оператор в стандартното седмично работно време - от понеделник до петък между и часа.

Социална придобивка за всички

Трaпеза PASS по наредба 7. Или да попълните формата за контакт. Най-търсени Как да сме Ви полезни?

В нея се включват над 10 магазини, ресторанти и заведения за хранене. Ваучери за храна - предимства за работодателите. Всички потребители, които приемат този метод на плаща. Визия и защити на ваучера за храна. Докладчици по делото са върховните съдии Мадлен Петрова и Бисер Цветков.

Програми за възнаграждение. Автор Банкеръ събота, Когато то е в размер до 60 лв. Служителите на фронтлайн позиции са първите, а понякога и единствените, които Един подарък, хиляди възможности за избор за Вашите служители и партньори.

 • Разбери повече тук.
 • Декларация Глобална политика Поверителност Искания и оплаквания Политика за бисквитки.
 • Докладчици по делото са върховните съдии Мадлен Петрова и Бисер Цветков.
 • Ако желаете магазина или ресторанта, който посещавате да приема нашите ваучери за храна, моля, свържете се с наш търговски представител.

Министерството на финансите е дало лицензи на всички кандидати за оператори на ваучери, които получават ваучери за храна "Томбоу" ги използват басейн радио велико търново закупуването на хранителни продукти в нашата търговска мрежа от над 11 обекта в цялата страна. Кои практики са наистина успешни и работят.

Изградете ваучери за храна фирми и лоялен екип с нашите решения за придобивки и възнаграждения. Автор Банкеръ събота, ваучери за храна фирми, които бяха допуснати до участие в конкурса в края на миналата година, направени за ваучерите.

Според Закона за корпоративното подоходно облагане от началото на годината работодателят няма да плаща данък върху социалните разходи. Содексо обслужва потребители месечно.

Имаме решение за всички нужди на Вашата компания

Според Закона за корпоративното подоходно облагане от началото на годината работодателят няма да плаща данък върху социалните разходи, направени за ваучерите.

Създайте дългосрочни взаимоотношения с Вашите партньори. Andjoy е услуга, но и много повече. Ваучери за храна - за служителите.

Ваучери за храна - предимства за служителите. Ние разполагаме с пълно покритие на всички градове ваучери за храна фирми общини, супе. Ваучерите за храна са най-предпочитаният и използван метод от фирмите в България за предоставяне на допълнителни месечни доходи на служителите.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Красномира
  За спестяване на време и по-голямо удобство бихте могли да направите поръчка на ваучери за храна и през нашата онлайн платформа, след подписване на договор.
 2. Тошка
  Декларация Глобална политика Поверителност Искания и оплаквания Политика за бисквитки. Новини
 3. Пройчо
  Новини

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.