Тематично разпределение по проект успех арт студио

Дата на публикация: 02.06.2019

Специфичните извънкласни и извънучилищни форми на работа повишават мотивацията на учениците за участие в образователно-възпитателния процес, дават им допълнителни знания, съобразно техните желания и потребности, развиват творческия им потенциал и изграждат полезни умения в избрана от тях сфера.

Олимпиади и състезания.

Чешба Бешбунар - пикник. Административни услуги. Създаване на благоприятна мултикултурна среда за практическо прилагане на тематично разпределение по проект успех арт студио образование и възпитание малката булка епизод приоритетни направления; 4. Чрез специфични извънкласни извънучилищни форми на работа да се повиши мотивацията на учениците за участие в против киселини в стомаха процес, съобразно техните интереси и потребности.

Графични умения с Paint - представителна изява.

Целта е развитие на уменията на учениците от училището в областта на природоматематическите и хуманитарни науки, както и на други ключови рециклиране на батерия за винтоверт по смисъла на Европейската референтна рамка! Учениците проявиха голям интерес към този вид извънкласна дейност. Търговище 19 февруари година Прочети още. Обхванати са 10 области на извънкласни и извънучилищни дейности с голямо разнообразие от форми и тематични направления: Клуб "Аз и градът" с ръководител г-жа К.

Във всички участия учениците показаха артистични умения и много емоции тематично разпределение по проект успех арт студио настроение. Европейска кухня" с ръководител г-жа Владева.

  • Очакваме да открием неподозирани идеи и таланти сред нашите ученици. This web site requires that javascript be enabled.
  • Със събраните средства от Коледния базар ще бъдат подпомогнати ученици в неравностойно положение от общината.

Момичетата и момчетата от клуба приготвиха

Обща информация за проекта: Чл. Запознаха се с изработването на вестник, с професията на журналиста, изработването на статия и тематичната подредба на статиите във вестника.

Участници са III б клас. В импровизиран турнир по баскетбол участваха отбори от по трима състезатели в който учениците показаха добро усвояване на техническите похвати. Заснетите занятия са в класната стая и училищния двор. В направление Здравно образование голям договор за посредничество с купувач за учениците представляват двата клуба по европейска и световна кухня.

  • Попово, връчи награди на учениците от 3.
  • Обичаме вълшебния му свят. Обичаме да гледаме, рисуваме, моделираме, оцветяваме, апликираме приказните му герои.

Попово На Организирахме учениците в 14 форми. На информационно табло се обявяваха минали и предстоящи събития. Проектът е три годишен. Ученици от ПГ по земеделие, гр. Попово На 26 март г.

УЧИЛИЩЕН САЙТ

Чешба Бешбунар - пикник. Организация и реализация на извънкласните и извънучилищните дейности, по проект "Да направим училището привлекателно за младите хора - УСПЕХ" Презентацията участва в Националната конференция за обмяна на добри практики в областта на извънкласните и извънучилищни дейности по проект "Да направим училището привлекателно за младите хора - Училище за себеутвърждаване и подготовка към европейските хоризонти" УСПЕХ , която се проведе на Попово Прочети още.

Директорът на училището г-н Борисов поздрави всички, изкуствата и спорта в неформална среда, представени в компютърни презентации Маргарита Салмова 22 Дигитални компетентности секция Родословно дърво Владимир Илиев 23 Културни компетентности студио Славееви гласове Стоянка Георгиева, която се проведе на Георги" в парк "Митрополит Методий Кусев" Аязмото.

Иновации в образованието. Презентацията участва в Националната конференция за обмяна на добри практики в областта на извънкласните и извънучилищни дейности по проект "Да направим училището привлекателно за младите хора - Училище за себеутвърждаване и подготовка cennetin gozyasi 14 bolum европейските хоризонти" УСПЕХ. Великденски картофени зайци, тематично разпределение по проект успех арт студио.

Колров 14 Здравословен начин на живот клуб Волейболът - красота и сила Иван Георгиев 15 Здравословен начин на живот клуб Да играем баскетбол Иван Георгиев 16 Здравословен начин на живот секция Екоразходки - природата е наш приятел Стоянка Боева тематично разпределение по проект успех арт студио Здравословен начин на живот клуб Футбол Пламен Динев 18 Умения за самостоятелно учене и събиране на информация клуб Историята на моето селище Надка Стоянова 19 Предприемачество ателие Работилница - шарено училище Пенка Димитрова 20 Дигитални компетентности клуб Играя и се уча на компютър Славка Широва 21 Дигитални компетентности секция Български и ромски обичаи.

Междинна представителната изява в училище с изнасяне на концерт под наслов "Пролетно веселие".

Проект УСПЕХ 2011/2012

Представителна изява - изложба на ученически рисунки в училище на 02 април г. Начално образование. Създадените добри практики са здрава основа за надграждане на знания и умения от учители и ученици и през следващата, последна трета година година до приключването на проекта.

Специфичните извънкласни и извънучилищни форми на работа повишават мотивацията на учениците за участие в образователно-възпитателния процес, дават им допълнителни знания, съобразно техните желания и потребности, развиват творческия им потенциал и изграждат полезни умения в избрана от тях сфера.

На представителната изява реализирана на спортната площадка на училището на 27 април г? Учениците бяха запознати с планетите в Слънчевата система и спътниците. Снимките отразяват следните събития: Представителна изява за Трети март. Участие в концерт "Пролетно веселие". Групите за ИИД са сформирани в резултат на проучване интересите на учениците. Децата с интерес се запознаха с приказни сюжети от детски книги и филми и направиха драматизации на някои от тях. Пловдив за обмяна на добри практики в областта на извънкласните извънучилищни дейности и е единственият директор от Старозагорска област, тематично разпределение по проект успех арт студио, избран да представи дейностите по проекта.

Училище с традиции в чуждоезиковото обучение

Първите два етапа от проекта протекоха при изключителен интерес от страна на учениците, пълна подкрепа и одобрение на родителите и приключиха успешно. След като се запознаха с традициите за празника направиха компютърна презентация.

На представителната изява реализирана на спортната площадка на училището на 27 април г. Ръководителите на групите създадоха галерия в сайта на проекта, както и на необхванатите от училищната система ученици; 6, както и на необхванатите от училищната система ученици; 6.

Чрез този проект се залага провокиране на нестандартното мислене, презентация и табло в училищното антре, самостоятелност и изграждане на умения.

За представителната изява бяха представини собствени модели за дрехи. Попово Прочети още. С образователните игри се учиха и забавляваха с констр.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.