Мрежа за тенис на корт декатлон

Дата на публикация: 02.06.2019

Контакти и въпроси. Характеристики на мрежата за тенис Мрежата е устойчива, лесна за монтаж и подходяща за тренировки. Устойчивост Максимална товароносимост: 6 кг.

Съжаляваме, възникна грешка. Декатлон до 9 , 10 лв. Продуктът не е наличен в този магазин в наличност. Ограничения за употреба: За маси с максимална ширина до 90 см и дебелина до 5 см. Гаранция 2 години. Стабилност С по-дълга и широка основа за оптимална стабилност. Лесно пренасяне Компактната опаковка осигурява лесно пренасяне на цялата екипировка.

Регулиране Развивате и захващате на маси с ширина на плота до 90 см и дебелина до 5 см. Гаранция 2 години. Дизайнерскте ни екипи разработиха многобройни прототипи и проведоха редица тестове в лабораторни и реални условия с различни тенис клубове, гарантираща приятна и лесна игра на тенис.

Поръчки направени след За повече информация. Виж сходни продукти. Състав Конструкция, мрежа за тенис на корт декатлон.

Регулиране Развивате и захващате на маси с ширина на плота до 90 см и дебелина до 5 см. Да не се подлага на химическо чистене. Съжаляваме, възникна грешка.

Регулиране С въже и халка за регулиране на височината с едно движение. Стабилност С по-дълга и широка основа за оптимална стабилност. Сравнението качество и цена е страхотно то есть за ниската цена имаме високо качество. Покажи повече Покажи по-малко. Обичам да пазарувам при вас, защото знам, че ще остана доволна. Основна материя.

Продуктът не е наличен в този магазин в наличност. Състав Конструкция. Основна материя. Намерете ни и в:. Характеристики на мрежата за тенис Мрежата е устойчива, лесна за монтаж и подходяща за тренировки.

СЪСТАВ/СЪВЕТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

Контакти и въпроси. Уважаеми клиенти, предвид увеличения обем поръчки преди празниците, имаме забавяне в доставките около 2 работни дни. Поръчки направени след

Виж сходни продукти. Лесно поставяне Щипките позволяват да инсталирате мрежата за по-малко от 10 секунди. Продуктите са с високо качество. Адаптирана височина 10 смосигуряваща познатото от стандартна мрежа усещане. Продуктите са с високо качество.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Продуктът не е наличен в този магазин в наличност. Сега 27 , 20 лв. Щипките позволяват да инсталирате мрежата за по-малко от 10 секунди. Съжаляваме, възникна грешка. Много практична за игра със семейство и приятели.

  • Лесно поставяне Щипките позволяват да инсталирате мрежата за по-малко от 10 секунди.
  • Лесно пренасяне Предлага се в кашон с дръжка за носене.
  • Идеална за очертаване на тенис корт за деца.
  • Виж сходни продукти.

Няколко съвета за начинаещите тенисисти Няколко съвета от нашия продуктов мениджър: "Съветвам начинаещите тенисисти да започнат да играят с по-бавни ракети и топки, когато този продукт бъде наличен. За Decathlon Работа при нас Магазини. Новини от нас Нашите спортни съвети Събитията на Decathlon Изтегляне на продукти. Устойчивост V-образна арматура и подсилен текстил за максимална устойчивост на мрежата, мрежа за тенис на корт декатлон.

Да не се излага на UV лъчи и влага! Покажи повече Покажи по-малко. Ще Ви предупредим, за да привикнат постепенно с основните техники в играта.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Проведените тестове потвърдиха устойчивостта на многократно използване и лесния монтаж и демонтаж на мрежата. Decathlon logo. Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Ръчно пране.

Маркировката на каишката обозначава височината на мрежата, на която съответства желаното обтягане. Виж сходни продукти! Внимание: не поставяйте вещи върху сгъната мрежа.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Дойчо
    Обичам да пазарувам при вас, защото знам, че ще остана доволна. Благодаря ви!!!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.