Пречиствателна станция за отпадни води цена

Дата на публикация: 19.05.2019

Тази утайка в зависимост от съоръжението се стабилизира до определена степен и се почиства при необходимост. Отводняване и почистване. Powered by Create your own unique website with customizable templates.

Пречиствателното устройство се инсталира под земята, върху предварително изградена основа. Анаеробните локални пречиствателни станции за отпадъчни води осигуряват висока ефективност на пречистването им, при приемлива себестойност и незначителни експлоатационни разходи. Основната част от пречиствателното съоръжение е биореакторът. Планиране, проектиране и монтаж на малка пречиствателна станция Планиранепроектиранеимонтажнамалкапречиствателнастанция - Пречиствателна станция за нов обект или модернизация на вече изграден Пречиствателнастанциязановобектилимодернизациянавечеизграден - Довеждаща канализация Довеждащаканализациянапречиствателнастанция - Вентилация Вентилациянапречиствателнастанция - Електрическо оборудване Електрическооборудванезапречиствателнастанция.

По този начин твърдите вещества, съдържащи се в мръсните води се утаяват, а по-леките частици се задържат на повърхността. Кислородът, подаван чрез мембранните аератори на дъното на камерата, смесва носещия материал с мръсната вода, както и дава възможност на бактериите да "дишат" и да осъществяват процеса на биологично пречистване.

Пловдив Пловдив гр.

За 4 -6 човека цена на станцията е лв с ДДС франко София Приемаме плащане и с кредитни и дебитни карти Инсталацията може да извършите сами или да ангажирате ВиК майстор, пречиствателна станция за отпадни води цена. Всички процеси и движението на водата се извършват от тихият компресор за въздух. Защо трябва да се пречиства отпадъчната вода. Сайтът www. Препоръки и казуси За 25 години в индустрията с отпадъчни водиние се гордеем с нашата способност да предоставим на своите клиенти най-икономичните.

Голям обем на пречиствателното съоръжение — процесът на биологично пречистване се нуждае от достатъчен обем на камерите при отделните процеси - първичен утаител денитрификация , био камера нитрификация , вторичен утаител седниментация. Сертифицирана технология гарантираща високото качество на пречистената вода.

Почистване само на първичния утаител от утайките — по този начин се запазват микоорганизмите активната биомаса живи и процесът на пречистване не прекъсва. Постъпващата мръсна вода преминава през камерата за първично утаяване, където се задържа по-трудно разтворимия материал.

Отводняване и почистване. Друго основно предимство на индивидуалните пречиствателни станции е, повторната употреба на пречистените води за напояване на градини, земеделски площи и т.

Пречиствателни станции.

Промоция машини за челно заваряване Промоция дъждоприеми решетки D Промоция самонивелиращи капаци Промоции канализационни клапи. Излишната утайка се събира на дъното на камерата и с пречиствателна станция за отпадни води цена на еърлифт се връщат в камерата за първично утаяване. Други продукти Маслени сепаратори Мазниноуловители.

Голям обем на пречиствателното съоръжение - процесът на биологично пречистване се нуждае от достатъчен обем на камерите при отделните процеси - първичен утаител денитрификацияканали и пречиствателни станции за отпадъчни води, вторичен утаител седниментация.

Предназначен за пречистване на отпадъчни води в септични и помий.

Препоръки и казуси

Благоевград Благоевград гр. По този начин твърдите вещества, съдържащи се в мръсните води се утаяват, а по-леките частици се задържат на повърхността. Предлагаме Ви бърза инсталация на системите, без нужда от сложна и скъпа подготовка, както и ниски разходи за строително-монтажни дейности.

Осигуряваме качествен, като през миналата година постигна оборот за повече от милиона евро, за пречистване на всички видове отпадни води, отговарящи на условията и изискванията на нашите клиенти.

Получени резултати пречиствателна станция за отпадни води цена. Проектираме и произвеждаме, училища, който има капацитет за събиране на утайки за дълъг период от време. Същата може да се използва и за наторяване; Намален обем на излишната активна утайка; Предоставяне на пълна документация от технически спецификации за ПСОВ; Системата притежава висока производителност, нашите кли. Почистване само веднъж годишно - благодарение на големия първичен утаител. Какво печелите Вие.

Пречиствателни станции

Компактни размери за бърза и лесна инсталация. Модул за преустройство на изгребни ями , без електричество: Нашата станция може да бъде свързана към съществуваща изгребна яма или резервоар. Виж цялата галерия на малки пречиствателни станции. Дуралена е много по-здрав и удароустойчив от полиетилена, стъклопласта и всички останали продукти на пластмасова основа.

Телескопична шахта с ПП капак за пешеходци до кг - възможност за много лесно изравняване на капака до нивото на терена. Поддръжка и обслужване Поддръжкаиобслужванепречиствателнистанции - Поддръжка Поддръжканапречиствателнистанции - Сервиз Сервизнапречиствателнистанции.

Сливен Сливен гр. Те гарантират дълъг експлоатационен живот, като ефективността от финансова гледна точка е неоспорима. Новата инсталация заменя остарелите септични резервоари, бързина и надеждност на производството. Ловеч Ловеч гр. Модел Брой жители Q ср.

Начало Продукти Пречиствателни станции Битови отпадъчни води Промишлени отпадъчни води Септични ями Помпени станции Обеззаразяване на отпадъчни води Резервоари от полипропилен и полиетилен Плувни басейни от пластмаса Вани за галванична промишленост Въздуховоди Оборудване на стопанства за аквакултури Съдове за транспортиране на риба Басейни, вани, озонатори, дегазатори Клетки и боксове за животни Нестандартно оборудване Материали и оборудване Дискови и тръбни дифузори Компресори Сандвич панели полипропилен и полиетилен Полипропиленов листов материал за плувни басейни.

Picobell предлага проста технология и в същото време висока степен на пречистване. Бургас 5. Велико Търново В.

Почистването се извършва с помощта на специализиран автомобил - калочистачна машина или помпа. При стартиране, таблети. Поради тази причина се препоръчва.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Минко
    Как се прави канализация? Всички процеси и движението на водата се извършват от тих компресор за въздух, който седи в таблото за управление.
  2. Всяка година се пускат в експлоатация над 9, пречиствателни съоръжения от различен калибър. Сервизирането се може да бъде извършено от нас или от собственика, по предоставена схема.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.