Допустима максимална скорост в населено място

Дата на публикация: 04.09.2019

До коментар от " Марио ": Това не е вярно. За сведение можете да проверите глобите, налагани за превишаване на скоростта в други страни.

Оценка 4 от 3 гласа. Двигателят на мотопеда е с работен обем до: 50 см 3 30 см 3 75 см 3 см 3. Аварийни ленти има по междуселските пътища, които даже криволичат при изкачване или спускане в планината. Като дадеш викам и спреш някой ще влезе в теб отзад, защото ще мисли че просто ще завиеш и си караш. Проблема е в калпавите пътища с много неравности , хлъзгав асвалт , и тесните пътища по които се движат тирове и коли. Завоите са едни от най-опасните места по пътищата в България, мотивира Маринов по-строгите наказания за такива катастрофи.

Ми не знам. Едва ли има вече човек който го познава! Намаляването на ограниченията също не се прави, защото някой се е загрижил за здравето на останалите. Забравена парола Забравена парола. Министрите идепотатите не карат тях ги возят,затова им дреме на оная работа за глобите.

Пак прехвърлиха ловко вината за скапаните пътища,закони и организация на движението С 30 да караме! Идеята в този случай е наказанието да бъде унифицирано, а да не зависи от това дали нарушението е в населено място, или извън него.
  • Условията са разпределени по следния начин:. Да върнем коня и каруцата-това ли им е тръпката.
  • А пътищата кога ще бъдат ремонтирани и организирани така, че да няма катастрофи??????????????????????????????????????????????? Нищо че и те живеят тук.

На никой не му дреме за жертвите. Ей смешници , че то човек ако тръгне да бяга може да превиши 30 да не говорим за колело. Какъв викам даваш като ще спреш в активна лента или ще паркираш. В София има булеварди и места в града където е разрешена 80км. Тази средна не ми беше достатъчна да се движа в колоната от автомобили, но сега вече няма да има проблем. Каква "безопастност" ще настане халал му вера.

  • Изедници като през турско. Скоростта, като сигурен причинител на много катастрофи, е поставена под контрол в намеренията на държавата.
  • Мигач се дава като завиваш. До коментар 4 от " бббббб ": В цивилизовани свят е така.

Запомни ме. Ловци на бисери. Разделителната ивица е надлъжна част от пътя, която: разделя пътя на отделни платна за движение разделя пътя на отделни ленти за движение отделя платното за движение допустима максимална скорост в населено място другите елементи на пътя. Начало Полезна информация Безопасност на пътя Водачи и пътници Скорост. Тук това е практика на някои дето не знаят какво става.

Тротоарът е част от:. А в световен мащаб смъртта на лейди Даяна!!!.

Ако водач причини катастрофа в завой, държавата иска книжката му да се отнема веднага

Намаляването на ограниченията също не се прави, защото някой се е загрижил за здравето на останалите. Всичко е с цел да се налагат повече глоби. Състав от пътни превозни средства е: автомобил с ремарке автомобил с полуремарке автомобил, който тегли друг повреден автомобил автомобилите с допълнително монтирани съоръжения.

Началникът склонил: "Добре бе айде от мен да мине вземи 30". Не е сериозно луди хора. До коментар от " Той велосипеда може и повече ":? При превишаване разрешената скорост извън населено място, освен:, допустима максимална скорост в населено място. До коментар от " асддса ": Точно така. Но такива като теб са много и вечно знаещи и вечно мрънкащи.

Изпитни листовки за ДАИ 2019, с пояснения и отговори. Полезна информация.

До коментар от " Kinti ": Ела и ще видиш и като караш по български ще останвш без книжка и точни за 2 дена.

С колко карат полицаите личните си коли. Аз не виждам нито един лев да е вложен в нов тренировъчен полигон за нови водачи или в разработването на адекватна методика за обучение. Абе хора,като не знаете как да го направите огледайте се на около и вижте

Те със сините буркани и пилотните коли могат и е разрешено,а за нас им се увиждат и петдесетте допустима максимална скорост в населено място. Всички предложения за закон издигнат от управляващата партия се обсъждат на партиен съвет. Не е сериозно луди хора. Платното за движение включва : пътните ленти тротоарите пътните банкети островите на платното за движение. Най-лесно е да се намаля скоростта! Аз предлагам да слезем и да си бутаме колите.

Само да си чакаме ежемесечно паричната подстрижка, и да навеждаме глава при такива ексцесии. Принципът е същият както с подмяната на касовите апарати през години Какъв викам даваш love of my life chords pdf ще спреш в активна лента или ще паркираш.

За Бизнеса

На първа, на втора?!?! Най-голям процент от катастрофите са със заключение от КАТ - "Несъобразена скорост", което в никакъв случай не означава привишена. Нема оправия бате.

Не сме имали по задръстено и тъпо правителство Пазете се да не изпаднете под влияние на други водачи и да се включите след върволицата от автомобили, които карат бързо по пътя. Всичко идва от лошите пътища ,лоша поддръжка,ограничена видимост от храсти,контейнери за боклук,не глобяване на неправилно пресичащи пешеходци.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Видол
    Личи си, че е мислено с цел събиране на пари. Хората са хора и правят надлез,подлез ,различни нива на разминаване.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.