Societe generale bank sofia работно време

Дата на публикация: 29.05.2019

Бихме искали да ви уведомим, че по време на Коледните и Новогодишни празници, дежурни офиси на банката ще работят за вас. Детски депозит Спестяване за бъдещето на твоето дете при изгодни лихвени условия. Карти Съвети за сигурност при използване на твоята карта и ПИН на банкомат, при покупка от търговски обект или покупка по интернет.

За улеснение на клиентите, които желаят извън рамките на работната седмица да получават финансови съвети, информация за продукти и услуги или да извършват основни банкови операции, Societe Generale Експресбанк отваря вратите на 8 свои офиса в страната и през съботните дни.

Картов обменен курс Международни транзакции - превалутиране сумата на тразнакция, при плащане в чужбина във валута, различна от валутата по сметката. Кредит - нетен доход лева Искаш да посетиш онази екзотична дестинация, имаш нужда и от нов лаптоп, а е крайно време да купиш по-голям и удобен диван?

Срокове за изпълнение и вальори Срокове за изпълнение и вальори за платежни нареждания в лева и чуждестранна валута, депозирани в банката. Visa Electron Visa Electron улеснява твоето ежедневие. Програма за лоялност за кредитни карти За всяка покупка в страната получаваш точки, които обменяш в пари по картата, а за първата си покупка с новата карта получаваш подарък точки, равни на 1 лв.

Език Български Превключи език English Български. Защо трябва да избираш. Специални условия за пенсионери и студенти при минимални разходи. Твоята лична банка споделя твоите лични моменти. Потребителски кредит за пенсионери. Валутен пазар Райфайзенбанк е една от основните банкови институции в търговията с валута и валутни продукти на българския пазар.

Ние сме го извървявали многократно с нашите клиенти. Сметка За всеки ден Банкирай с лекота и управлявай месечните си средства по най-удобния за теб начин със Сметка За всеки ден и карта с дизайн "Игра на тронове". Visa Platinum Лукс на една карта разстояние.

Свържете се с нас

CHF 1. Харадинай: С "Мини Шенген" Сърбия цели премахване на косовските мита. В Русе и Стара Загора в събота работят съответно 6 и 5 банкови клона. Акцент на седмицата. Всички документи. В събота 7 клона на ОББ работят между 10 и 16 часа.

  • Застраховка при пътуване в чужбина. Ние сме го извървявали многократно с нашите клиенти.
  • Индивидуалният инвестиционен план е удобна спестовна схема, която ще ви помогне да постигнете вапите планове. Добави коментар Екипът на Profit.

Ежедневно банкиране Сметки и пакетни продукти Избери най-подходящия за теб продукт и намали разходите си за банкови услуги с Райфайзенбанк. Свободни позиции Стажантски програми, societe generale bank sofia работно време. Изчисли - 5г. Добре дошли на нашия сайт. Централа на Райфайзенбанк Адрес Софиябул. Банкирай леко и удобно с мобилното банкиране RaiMobile Влез бързо с пръстов отпечатък или ПИН Нареждай плащания по всяко време Плати битовите си сметки Получавай известия за постъпила сума по сметка.

Експресбанк Магазини близо до :

Пловдив: офис Гранд, ул. Офиси и банкомати Намери най-близкия офис или банкомат. С потребителския кредит от Райфайзенбанк осъществяваш всичките си желания сега.

Свободни позиции Стажантски програми.

Русе, ул, евро и щатски долари чрез MoneyGram. Индивидуални клиенти. Средствата ти са защитени и достъпни по всяко време.

Потребителски кредит за пенсионери. Специални условия за пенсионери и студенти при минимални разходи.

Водещото днес

Дигитален портфейл RaiPay - всичките ти карти на едно място Научи повече. Църковна независимост 1 гр. За важните моменти Искам нов дом Започвам работа.

На правилното място си!

  • Инвестиции и валутен пазар Ако желаеш да търгуваш на българския или международните капиталови пазари, да спестяваш или да управляваш рисковете, свързани с бизнеса, продуктите на Капиталови пазари са точния избор за теб.
  • Debit Mastercard Debit Mastercard улеснява твоето ежедневие.
  • За важните моменти Искам нов дом Започвам работа.
  • Виж още.

EUR 1. Кредит с превод на пенсия по сметка. Веселина Лазарова 0. Кариери Открий нови възможности за професионално развитие. Потребителски кредит за пенсионери. Виж още. Електронни извлечения Помисли за природата, откажи се от извлечения на хартия и се убеди в удобството на извлеченията по електронна поща!

Recommended Results

Продукти и услуги. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта. Чуваме твоя глас!

Сметка За всеки ден Банкирай с лекота и управлявай месечните си средства по най-удобния за теб начин със Сметка За всеки ден и карта с дизайн "Игра на тронове". Договорни фондове. Кредити Калкулатор за потребителски кредит Калкулатор за ипотечен кредит.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.