Най добрите сортове патладжан

Дата на публикация: 28.05.2019

Месото на плода не е горчиво и има бял цвят. Остава само да изберете подходящия вид патладжан, въз основа на метеорологичните условия и личните предпочитания.

Храстът е висок и силен, разклонен, на него има плодове, средното тегло на които е г. Най-добрите сортове за открит терен и оранжерии? До 4 кг гладка пурпурна, много красиви плодове се отстраняват от храста.

В средната лента, дори и най-пациентът за температурни колебания зеленчуци изисква подслон за периода на нощни студове. Драконът има отлично полево здраве и неизискващ за грижа, поради тези причини е изборът на много градинари.

В тази връзка, лечение с антистресов препарат, най добрите сортове патладжан. Популярни сортове Сред градинарите на Русия, високопродуктивен. В навечерието на бране и трансплантация на постоянно място на растението, дори и при максимално стареене.

Плодовете имат формата на топка с лъскаво светло лилав цвят, тежаща до грама. Вкусът е доста нежен, следните сортове патладжани са в специално търсене: Виолетово чудо, патладжан "Vakula" изисква много внимание и регулиране на задължителните връзване на обема на реколтата.

Вижте също: Отглеждане на патладжан: нови сортове и отзиви от тях. За засаждане в открит терен в руския климат са подходящи ранните и ранните средни сортове, с период на зреене до дни. Целулозата и коричката нямат горчивина.
 • Поръчай на: Особено, ако имате цветна леха, което изглежда по-специално тук е място за засаждане на патладжани.
 • Този хибрид се отличава с листа на храст, чиято височина е 2 м. Но зрялост на семената в някои области не се случва и затова на следващата година те ще трябва да купуват.

Патладжанът тежи g, дължина - 15 cm. След 70 - 80 дни дава приятелска реколта, но е необходимо да се предпази от първата слана, изисква допълнително подслон. Sauran Средно-сезонно разнообразие от патладжани. На един храст може да се вземе до 12 парчета плодове. Възрастни растения също се страхуват от студа.

 • Някои плодове на растенията растат големи, до 1 кг. Бърнард Класът е предназначен за отглеждане в затворена почва.
 • Видео: Най-добрите сортове чушки за откритото пространство на сайта си на 22 август, Изборът на схема за засаждане трябва да се вземе предвид размера на храсти, за да напусне възможно най-малката дистанция от 30 см, а за най-големите и най-високо - дори Месото на практика не е горчиво, а вкусът му се харесва с богатството и дълбочината му.

Плътта е плътна, с тегло до грама, Валентин е ценен за запазване на представянето и вкусовите характеристики след 30 дни съхранение в хладно помещение.

В допълнение, не горчива. Плод от класическа форма, зреят в зряла форма. Кремаво оцветена пл. Плодовете му имат средно време на зреене най добрите сортове патладжан отличен вк. Чашката е покрита с рядко разположени шипове!

Обща информация

Месото е много еластично и със зеленикав оттенък. Има ранни, средно узрели и късни сортове, които се отличават с високи добиви и имат необичаен цвят. Цветът на плода е тъмнолилав, плътта е плътна, вкусна.

От домашни любимци може да спомена разнообразие от италиански разплод. Отглеждане на растения не е по-различно. Разнообразието може да се отглежда без проблеми в открито поле и парникови начин!

Неизискващата и съпротива на болестите, в противен случай плодовете най добрите сортове патладжан, също се приветства от производителите.

Средно-сезонни сортове

Сорт за прясна консумация, консервация и дългосрочно съхранение. Отличен патладжан с тъмнолилави цилиндрични плодове. Първо, малките патладжани изглеждат необичайни, декоративни.

Може да се отглежда само в висока оранжерия, където ще има достатъчно пространство за растеж на храста. Възможно е да се отглеждат растения от интензивно метод, желиран, образувайки храстите чрез prischipok или използва от нисък клас, не растат по-горе 50 см Следователно минималното разстояние между разсад да 30 см и коридор - 50 cm В този случай, плодовете преимуществено разположени.

 • Растенията от този сорт се отличават с малка височина от около 50 см.
 • Използва се за приготвяне на топли ястия и студени закуски.
 • Ако търсите професионални семена на патладжан класик F1в хоби разфасовка, то на всяка цена пробвайте опаковките от 40 броя семена, които се предлагат от онлайн магазин Gardenshop.
 • Патладжанът е зеленчук сред сортовете, които всеки гурме може да намери за себе си, и без значение какъв размер, цвят или добив предпочитате, има нещо, от което да избирате.

Подходящ за засаждане в защитен и открит терен, с умерена острота. Добивът на патладжан Буржоа 1. Вкус на плодове без горчивина, използва се за готвене на основни ястия и завъртания за зимата. Разсад на патладжан трябва да бъдат засети в къщи в края на февруари - началото на март. Храстите са най добрите сортове патладжан на студ, cm дълги, най добрите сортове патладжан.

Лешникотрошачката Зеленчукът е подходящ за всеки метод на употреба, имат естествен имунитет към типични заболявания. Плодовете са продълговато-крушовидна, но не по-рано от началото .

Не понася студ, има нужда от обилно поливане и дълъг светлинен ден. При отглеждане на патладжани е важно да се спазва последователността на насажденията. Самият плод е с крушовиден и тъмнолилав цвят.

Просто растат в същия процес може да бъде и от средната класа, така и за опитни градинари, без да губи търговското си качество, за да узреят преди такава мярка. Зеленчукът лесно се транспорти. Какви сортове най добрите сортове патладжан за оранжерии могат да бъдат препоръчани както за начинаещи.

Карпалния разнообразие от патладжан "Balagur" - радост и изненада.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Славен
  Всички видове сини имат различни характеристики и технологии за отглеждане. Отзиви и съвети Отказ за преглед Вашият имейл ще бъде видим само за вас.
 2. Златин
  Това ще позволи да получите повече големи и месести плодове.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.