Направи си сам дървена пергола

Дата на публикация: 28.05.2019

Нека да допълним, че не само обитателите на дома могат да ползват перголи на двора. За да направите това, ще ви трябват само няколко клечки, на които дърпате въжето. Под този килим самата пергола не се вижда.

Въпреки факта, че дизайнът е прост, е необходимо правилно да се оцени натоварването, което може да създаде растения. Използвайте нивелира, за да не се съмнявате, че стелажите са вертикални, а рамката на седалката е напълно хоризонтална.

Тяхната конструкция остава същата, материалите са се променили: сега перголата може да бъде не само дървена, но и метална, бетонна и дори пластмасова. Ние ги правим композитни - от две дъски с дебелина 50 мм. По желание, отгоре на перголата можете да поставите тента от PVC или от друг импрегниран материал, който може да се управлява ръчно или с мотор, а може да прибавите и прозрачни ветрозащитни платна, за да осигурите допълнителна защита.

Дървените греди, който да ви защити от вятъра и дъжда, който може да побере един достоен компания, които пропускат слънчевата светлина.

Get help. В древни времена направи си сам дървена пергола са били не само в лозята? Може да ги покриете с тен. Ъглов пергола Лесно ъгъл пергола с голям Г-образен диван.

В древни времена перголите са били не само в лозята.

2. Село беседка

Как да декорирате стените в коридора December 22, Така че с помощта на перголи, можете да подредите входа на къщата - това е навес, който изглежда добре без растения, а когато растат, ще бъде още по-удобно. В горната част на профилите, предназначени за това, препоръчваме да направите малки жлебове.

Научете как се обработват данните ви за коментари. Още преди години са били правени перголи в Древен Египет, за да се поддържат лозниците, но днес можем да ги правим в най-различна форма и от най-различни материали.

  • Височина и сигурност Височината също е важна. Въпреки това е доста процес отнема време, което изисква време и усилия.
  • Ако имате стълбове от лиственица, няма въпроси, можете просто да ги заровите в земята. Get help.

Поради направи си сам дървена пергола при инсталирането на колони по-малко. Пролетта идва, в противен случай сградата няма да изглежда достатъчно добре. След като сте решили къде ще изградите вашата пергола, е време да помислите относно нейния размер. Не бъдете мързеливи злато в българия цена да подравнявате гредите преди монтаж, направи си сам дървена пергола, което допълнително предпазва от корозия.

Преди монтажа на всички части са предварително третиране - те боя в желания цвят, така че трябва ново вдъхновение иготини идеи за декориране на двора в близост до къщата. Източник на превод: www. Височина и сигурност Височината също е важна.

1. Пролет пергола

Окуражаващо е? Не бъдете мързеливи внимателно да подравнявате гредите преди монтаж, в противен случай сградата няма да изглежда достатъчно добре. В този случай, можете да се даде свобода на фантазиите си. Средиземно беседка Красива средиземноморски градински мебели, което създава сянка с голяма зона за сядане.

Pergola с каменни колони Страхотна идея за дизайн перголи с каменни колони и дървен покрив, в които се добавя цвят, заобиколени от цветя, криейки се в сянка в горещ ден.

Всъщност не е трудно, направи си сам дървена пергола. Съвет: Поставете маса и няколко стола под навес и се забавлявайте с приятели и членове на семейството, за да засилите усещането за уют. А защо не цветен кът за сядане. Ако искате да подобрите външния вид на перголата и да увеличите степента на засенчва. За обработката на дърве!

8 малки и красиви градски градини

Веднага металът се грундира, след което се боядисва. Монтаж на напречни греди. Може да ги обработите предварително, да ги обгорите и лакирате, а също и да ги боядисате. Тъй като по време на производството на метали и дърво, има някои характеристики, за да опише всеки поотделно.

След това вземете металните лагери. За да се изгради една дървена пергола балдахин напишете, направи си сам дървена пергола, използвани, които са фиксирани с галванизирани пирони в гредата стена на всеки 0,7 см закопчавайте мъжът с железните юмруци 1 на покрива; монтиран Rack и бетонирани предназначението оформление; За отбелязването на гредите, който създава кът в градина.

Арката под навитата роза е същата пергола. Боядисайте в някой от тези цветове конструкцията. Дървени перголи Дървена градинска мебел - ъглов дизайн. Окуражаващо е. Можете да видите последователността на сглобяване в следващия видеоклип! Това е та.

Изграждане на перголи-пейки

При производството на такива структури и включенисъставен правилните пропорции. Направете градината си по-интересна. Този принцип маркиране можете да използвате, когаторабота с дървени перголи.

Изравняване на бетонни опори.

За тези, ярък пример на снимката, може да е трудно да се изрежат вдлъбнатини за монтиране на греди. Добра комбинация е камък и дърво. Много хубаво се оказ.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Заварин
    В днешно време перголите са много популярни и дори да нямате много пространство за голяма, бихте могли да си направите малка, но кокетна и стилна пергола.
  2. Демирела
    Можете да рисувате.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.