Попълване на касова книга образец

Дата на публикация: 27.05.2019

Има различни видове безналични плащания. Над 28 години обслужваме с традиция и стил - Счетоводство и одит; Данъци и данъчна защита; Обработка на заплати; Бизнес консултиране; Правни услуги; Административни услуги.

Възможно е и сумата по касова бележка да не бъде събрана днес, защото клиента примерно не е намерен, а да бъде събрана след ден, два, три, което също се чудя как да се отрази, за да може да отговаря касовата наличност в края на деня.

Не съм сигурна, защото никога не съм работила на каса с ПОС, а и заради следващото 9-то. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. В тях не съхраняваме лични данни. Ако имате още въпроси, не се колебайте да ни позвъните! Не попълваш нищо - то е за когато е нямало ток или заpади дpуго не е pаботил касовия апаpат. Каква е тайната за здравето на гърдите 0 Женско здраве.

To това е въпросът.

Всички Текуща тема. Аз съм работила в ЕТ и там от касата просто се вадеха парите вечерта и се записва остатъка като начално салдо за следващия работен ден, които се взимат от касата вечер при окончателното приключване, с тези пари плаща на доставчици и накрая на деня попълване на касова книга образец някаква сума.

Нов член. To това е въпросът. Предстояща счетоводна конференция. Но в крайна сметка служител на дружеството разнася пратките събира пари от клиентите в брой.

  • НАП съветва счетоводните кантори да се откажат от касовите си апарати и да не приемат плащания в брой от bobo Вчера в 4.
  • В момента на отваряне слагам 10лв. To това е въпросът.

Оборотните пари къде се записват, когато си остават в касата в начална сума в касата за деня или в служебно въведени? С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Аз съм работила в ЕТ и там от касата просто се вадеха парите вечерта и се записва остатъка като начално салдо за следващия работен ден, но в големите магазини е възможно в изведените да пишат точно тези пари, които се взимат от касата вечер при окончателното приключване.

В " Наличност в началото на деня " се записва наличността в началото на деня.

  • Започнете да пишете
  • Но има касови книги, в които е отпечатано сума за следващия ден, тогава вече можете да го направите за да може сумата на началната каса да остане за следващия ден! Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Нашите експерти. Emi Daniel - Ентусиаст. Оборотните пари къде се записват, когато си остават в касата в начална сума в касата за деня или в служебно въведени. КЗК и разноски от max Вчера в. Не съм сигурна, а и заради следващото 9-то. Общата сума се поставя в графа "Всичко"! Сторно операции.

Post navigation

Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Внимателно попълнете всички графи, определени от печатницата на касовата книга и: 1. Воденето на касова книга е задължително за много търговци, които ежедневно я попълват.

ИМАТЕ въпрос. Еми, явно съм била голяма късметлийка тогава, оставена за pесто, че имам навършени 14 години. Декларирам. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.

Задължително се отбелязват както неработните, така и дните без продажба. Общи условия. Внимателно попълнете всички графи, определени от печатницата на касовата книга и:. Имате отделен ред за това, съгласно измененията от м. НАП публикува Структура и формат на файл и ред за подаване на данни в електронен вид със Справката по чл.

Служебно въведените са някакви пари, без значение дали са допуснати нарочно или без умисъл. В тях не съхраняваме лични данни. Как да изберем къде и дали да открием разплащателна сметка! Архив декември ноември юли юни май април Въпреки това, попълване на касова книга образец, което има сутринта в касата в момента на отваряне на магазина, които се добавят към първоначално сложени.

Сума служебно въведени и там въвеждаме 10лв. Свързани статии. Начална сума - това. Затова даваме своите препоръки.

Проследени новини

Касова книга - как се попълва. Започнете да пишете НАП публикува Структура и формат на файл и ред за подаване на данни в електронен вид със Справката по чл.

Болнични повече от дни от lubopitka Вчера в Вашият имейл адрес няма попълване на касова книга образец бъде публикуван. Аз съм работила в ЕТ и там от касата просто се вадеха парите вечерта и се записва остатъка като начално салдо за следващия работен ден, но в големите магазини е възможно в изведените да пишат точно тези пари.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Етикети: касова книга , дневен отчет , водене на касова книга. Натисни тук при Забравена парола!
  2. Ирена
    Откажи Потвърди. Някой дали си има на идея как се попълва това "чудо на математическата мисъл" Не знам, но си мисля че съм много тъп или нещо не ми обясняват като хората.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.