Спрей боя за пластмаса цена

Дата на публикация: 26.05.2019

Кораб за дълбоководен риболов - Maria HF Научете повече.

Търси: Търси във всички раздели. Боите в аерозолна опаковка спрейове за боядисване се използват за боядисване на малки площи или за поправка на повредени боядисани повърхности. Винаги осигурявайте адекватна вентилация. Позволяват обработка на предмети с различни форми, оцветяват дори и в труднодостъпни места. Този сайт използва "бисквитки" cookies , с цел по-доброто обслужване на своите посетители.

Има и спрейове за кожа, за метал, за бяла техника, за стъкло, за пластмаса, за спирачни апарати, спрейове против корозия, термоустойчиви спрейове, гланцови, тефлонови, флуоресцентни, вазелинови, силиконови, защитни заваръчни, спрей-пяна за почистване на офис-техника, спрей обезмаслител, спрейове за почистване на контакти и за почистване на климатици, акрилни спрей бои и лакове, спрей грундове, спрей кит шприцове и още много други.

За работа със спрея за боядисване се препоръчва да се използват предпазни ръкавици и предпазни очила, които може да откриете в категорията Лични предпазни средства. Сглобяем модел от серията "Revell: Star Wars".

Предишна страница 1 2 3 4 Макети и модели на военен самолет Messerschmitt Me. Спрей боя за пластмаса цена във всички раздели Търси само в "Хоби".

Често купувани заедно

Галеон - Golden Hind. Модели на танкове "Italeri". Сглобяем модел от серията "Revell: Star Wars". Color Spray: Металик Флакон от ml Mr. В продуктовата група Спрейове можете да откриете уникално разнообразие на универсални спрей бои, с които могат да се боядисват всякакви повърхности като метал, стъкло, дърво, пластмаса и др.

Поръчай Онлайн Вземи от магазин.

  • Неоспоримо тяхно предимство е удобството при ползването им. ЖП Моделизъм.
  • За работа със спрея за боядисване се препоръчва да се използват предпазни ръкавици и предпазни очила, които може да откриете в категорията Лични предпазни средства.

За работа със спрея за боядисване се препоръчва да се използват предпазни ръкавици и предпазни очила, в работни дни от до часа! Всяко копиране и репродуциране на информация, спрей боя за пластмаса цена, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване, които може да откриете в категорията Лични предпазни средства.

Продукти отговарящи на търсене: спрей боя за пластмаса. Аерозолните флакони никога не трябва да бъдат спрей боя за пластмаса цена насилствено или изгаряни, дори когато флаконът е празен!

Акрилен breaking bad season 3 episode 1 - матов Спрей за оцветяване на модели и макети Humbrol. Най-популярно в раздел "Хоби". Със спрейовете за боядисване можете да боядисвате автомобилни джанти, радиатори за парно.

Възможна е експресна доставка само за 4 часа в рамките на София.

Оставете мнение

Бои, лепила и лакове. Ново от раздел "Хоби" Полираща гъба - 50 x 25 - Комплект от 2 броя Полираща гъба - 50 x 25 - Комплект от 2 броя Полираща гъба - 50 x 25 - Комплект от 2 броя Средновековен замък - Burgen - Сглобяем модел от истински тухлички Средновековен замък - Сглобяем модел от истински тухлички Модерна къща - Реллинарс - Детски сглобяем модел от истински тухлички Модерна къща - Рокафорд - Детски сглобяем модел от истински тухлички Модерна къща - Вилорама - Детски сглобяем модел от истински тухлички Къща - Хавана - Детски сглобяем модел от истински тухлички Къща - Emporda - Детски сглобяем модел от истински тухлички Английски пъб The Bricklayers Arms Английски бар Rovers Return Inn - Сглобяем модел от истински тухлички Къща - Детски сглобяем модел от истински тухлички от серията "K.

Позволяват обработка на предмети с различни форми, оцветяват дори и в труднодостъпни места.

В продуктовата група ще откриете и спрей бои с конкретно предназначение, най-вече за различни части на автомобилите. Скоростта на работата със спрейовете за боядисване е много по-висока, отколкото с четка или валяк. Сглобяем модел на кораб от дърво. Color Spray: Матова Флакон от ml Mr.

Поръчай Онлайн Вземи от магазин.

Color Spray: Металик Флакон от ml Mr. За работа със спрея за боядисване се препоръчва да се използват предпазни ръкавици и предпазни очила, които може да откриете в категорията Лични предпазни средства. Акрилна боя-спрей на ацетонова основа - Mr.

  • Color Spray: Полу-гланцова Флакон от ml Mr.
  • Позволяват обработка на предмети с различни форми, оцветяват дори и в труднодостъпни места.
  • Търси: Търси във всички раздели.
  • Предишна страница 1 2 3 4

Търси: Търси във всички раздели. Флуоресцентен спрей Флакон от ml Humbrol. Видео представени продукти. Color Spray: Матова Флакон от ml Mr, спрей боя за пластмаса цена. Акрилен спрей - сатенен ефект Спрей за оцветяване на модели и макети Humbrol. Неоспоримо тяхно предимство е удобството при ползването. Предишна страница 1 2 3 4 Спреят трябва да се държи далеч от източници на възпламеняване.

Всяко копиране и репродуциране на информация, представена в този сайт, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване. Винаги осигурявайте адекватна вентилация. Акрилен спрей - металик Спрей за оцветяване на модели и макети Humbrol.

Кошница Регистрация Статус на поръчка? Позволяват обработка на предмети с различни форми, оцветяват дори и в труднодостъпни места. Продукти отговарящи на търсене: спрей боя за пластмаса.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.