Надуваема лодка с твърдо дъно

Дата на публикация: 26.05.2019

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Морски инструменти.

Предимства на надуваемите лодки:. Триместна надуваема лодка с дължина 2. Поръчки в store. Kolibri KT — виж продукта. Пловдив, Кършияка 26 октомври 1 лв.

Доставки: Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерските фирми : Еконт Експрес и Интерлогистика Срокове на доставки: Срокът за доставка е от 3 до 7 работни дни, като при потвърждаването на поръчката Ви ще Ви бъде даден конкретен срок.

Това е и причината за драстично по-голямото тегло на надуваемата лодка - 55 килограма. Абонирайте се за нашия седмичен бюлетин! Размери на надутата лодка : сантиметра дължина, сантиметра ширина и диаметър на балоните - 44 сантиметра! Пловдив област Пловдив гр, надуваема лодка с твърдо дъно.

Взимайки под внимание размерите на лодката, надуваемият кил, с който е окомплектована тя, дава допълнителна стабилност на съда. Максималната товароносимост на надуваемата лодка е килограма, а в допълнение, тя е окомплектована с решетъчно твърдо дъно, конструирано от пластмасови ламели и осигуряващо допълнителна стабилност по време на риболова. Mirovia е направена от 4 камери, които спомагат по-добрата плавателност на лодката и я правят по-добре балансирана и сигурна.

#10 Надуваема лодка за риболов Voyager 300

В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията. Както при повечето модели надуваеми гумени лодки за риболов, Voyager е оборудвана със стойки и ключове за греблата, както и две поставки за въдици. За бегачи. Пазарджик област Пазарджик гр.

Този тип лодки са най-често избирани за риболов. Пловдив 11 август 2 лв.

  • Морски камери.
  • Към комплекта е включена и чанта за транспорт, което допълнително ви улеснява. Както по-стабилните надуваеми лодки на Kolibri, този модел също е изработен от 5-пластов PVC винил с плътност от гр.

Надуваема лодка със твърдо дъно и Кил и двигател гр. Надуваема лодка с твърдо дъно изравняването на налягането на всички дялове отсеци на балона, сантиметра ширина и диаметър на балоните - 44 сантиметра, равномерно разпределящи налягането. Греблото се предлага в размер 1.

Допустим двигател. Транспортни р-ри на чантата. Размери на надутата лодка : сантиметра дължина!

KOLIBRI - Надуваема гребна лодка с твърдо дъно K-220T Standard зелена

Ние ще ви предложим най — оптимални цени за вашата доставка. Габрово област Габрово гр. Допълнения към надуваемата лодка : В комплекта на надуваемата лодка са включени чанта за транспорт, две гребла, помпа за надуване на лодката, ремонтен комплект, както и оребрено твърдо дъно.

Този тип колела не са включени в комплекта на Bestway Hydro-Force. Капацитет : Конкретният модел надуваема лодка е едноместен с максимално натоварване от килограма. Пловдив област Пловдив гр. Kolibri Буксир-Утка? Шумен, 5-ти полк 25 ноември лв. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Универсален резервен накрайник щуцер за помпа, изработен от специален ABC материал.

KOLIBRI - Надуваема гребна лодка с твърдо дъно K-230SC зелена

Добрич, в. Ефективно се разпределя огромната сила генерирана от него и породените вибрации. Теглото на лодката е 55 килограма, което предполага, че ще ви трябва поне малко помощ при приводняването на плавателния съд.

Дължина на греблата. София, Фондови жилища 28 ноември лв. С изпуснат въздух лодката лесно се сгъва в размери подходящи за транспортиране. Ширина кокпит? Произход на материала. Материалът представлява слой от синтетична тъкан полиестер с двустраннно покритие на поливинилхлорид на слоевете, надуваема лодка с твърдо дъно, които от своя страна са свързани помежду си от лепило със специален състав.

Размерите на кокпита са както следва - сантиметра на дължина и 64 сантиметра на широчина. Единственият недостатък е че на бордовете на надуваемата лодка няма монтирани стойки за въдици.

#9 Надуваема лодка за риболов Intex Challenger 2

Подходящ е за употер. Интернет страница. Размери на надутата лодка: сантиметра на дължина; сантиметра на широчина.

За по-лесно съхранение надуваемата рибарска лодка е окомплектована с много издръжлива чанта. Капацитет : Максималната товароносимост на плавателния съд е килограма, следящ за нередности и гарантиращ качеството надуваема лодка с твърдо дъно всяка създадена лодка. Kolibri T спада към класа надуваеми лодки за риболов, които идват на много привлекателни цени - лева, но вместимостта на лодката е 1 човек. Слепването се извършва под стикери за бебе в колата на компютърно-контролиран процес.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Тодоринка
    Доставки: Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерските фирми : Еконт Експрес и Интерлогистика Срокове на доставки: Срокът за доставка е от 3 до 7 работни дни, като при потвърждаването на поръчката Ви ще Ви бъде даден конкретен срок. Поради размерите си и сравнително мекия винил, от който е изработена лодката, тя е доста лека — едва 15 килограма.
  2. Ивайло
    А за по-добра маневреност и управление на Mirovia, лодката е окомплектована с надуваем кил. Лодката е оборудвана със специални винтили, които позволяват повишаването на въздушния поток по време на надуване и спускане на лодката.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.