Регистрация на кола в кат пловдив

Дата на публикация: 25.05.2019

Новите правила при регистриране на пътни превозни средства, заложени в приетия и обнародван в ДВ бр. Талоните и табелите се получават на гишета 8 и 9 в същата сграда.

Износ Необходими документи : талони, сертификат, инвоис, декларация за произход, договор за покупко-продажба, фактура, копие от паспорт Цена : 75 лв. Регистрация на ППС с номер по избор Необходими документи : талони, сертификат, инвоис, декларация за произход, декларация за еко такса, договор за покупкo-продажба, фактура Цена : лв.

Да, можете да минете през нотариус без смяна на регистрацията, но гледайте да продадете в срок. При прекратяване на регистрацията се предоставят табелите с регистрационен номер с отстранени пластмасовите държачи. Проверка за пълнота на представените документи При приемане на документите служител на "Пътна полиция" ги проверява за пълнота и дава указания на заявителя относно липсващи или сгрешени документи.

Оказа се, че дори голямото началство често прави проверки на място, за да е убедено, че новият тертип на работа, въведен преди няколко месеца, действа безотказно и гражданите са доволни от обслужването.

При закрепването не трябва да се нарушава формата на табелата, целостта на графиката и символите на номера.

Добри хора му помогнаха да стигне до Китай Баща, загубил сина си в Стара планина заради лави. България: Документ за suits season 1 episode 1 123 Писмено заявление за регистрация изготвя се на място Договор за покупко-продажба оригинал и ксерокопие? Образци: Знак за технически преглед Свидетелство за регистрация на моторно регистрация на кола в кат пловдив средство - Част I образец само за сведение?

Изживей Куба през. Пост за подаване и получаване на документи в КАТ Варна.

Как се прекратява регистрация на автомобил?

Както това се прави в Германия например.. Свят Опасност! Харесвано от 0 души Oтговора 0 Отговор. При закрепването не трябва да се нарушава формата на табелата, целостта на графиката и символите на номера. Заявителят само проверява данните и удостоверява с подписа си верността им.

Другият ми въпрос е като подавах документи за нова лична карта в районното тогава ми казаха че трябва в кат да отида за смяна на книжката но сега вече с новата дали ще мога в районното да подам документи за смяна на книжката ако регистрация на кола в кат пловдив нужно изобщо. Казано на популярен език - "отписването" на колите им ще е задължение на нотариусите, пред които се изповядва сделката.

Присанов. Пред гишетата за подаване на заявления пък стояха петима шофьори. Пускане в движение на превозно средство: Документ за самоличност оригинал и ксерокопие.

4 натоварени кръстовища със секции за десен завой от днес

Благодаря Ви! Още от входа на паркинга полицай посреща клиентите и ги разпределя в две колони. Сменят регулацията на 10 ключови кръстовища Хората, които продават автомобилите си, вече няма да бъдат задължени да представят пред "Пътна полиция" договор за покупко-продажба.

Отворени са допълнителни гишета. Здравейте Г. Последва сверка на номерата на рамата и двигателя. Още новини от: Общество Засилен контрол по пътищата днес, КАТ следят за превишена скорост с цивилни коли. Къде се намира КАТ Пловдив.

Регистрация на МПС В КАТ от “РУНИ 07” !

Изживей Куба през ! Почти час по-късно - в 13,10 ч. Ако свидетелството е изгубено или откраднато, се генерира декларация, която заявителят подписва; - документ за преминат преглед за техническа изправност; - документ за сключена застраховка "Гражданска отговорност" с бланка на двустранен констативен протокол за пътнотранспортно произшествие ПТП ; - табели с регистрационен номер, ако са налични; - копие на документ за собственост за собственост на багажник - при монтиране на трета регистрационна табела; - документ за платен данък за превозното средство; - документ за платена държавна такса; - нотариално заверено пълномощно, когато регистрацията се заявява от пълномощник.

Хората, чакащи с часове са били лишени от елементарни условия. Автор: Ива Модова. Получаване на готовото свидетелство за регистрация на моторно превозно средство Заявителят получава своето готово свидетелство от звеното "Пътна полиция", регистрация на кола в кат пловдив, собственикът подава декларация.

При открадната табела автомобилът трябва да се пререгистрира. След прекратяване на регистрацията собственикът може да поиска възстановяване на регистрацията. Изваждане на нов талон на КАТ Необходими документи : голям ,малък талон и гражданска отговорност. Ако едната табела е изгубена или унищожена.

Не губете времето си ! Нека ние чакаме вместо вас !

А инак - как да ви вярвам на писаницата, като в петък - 02 март - чаках за регистрация от Ако собственикът е починал и вие сте наследник, трябва да представите документ за наследници. В момента пред КАТ си е натоварено. След като напуснете КАТ, не забравяйте да нитовате предния и задния регистрационен номер на автомобила!

Николова лично директорът на пловдивската полиция ст. Вие продължавате да се водите собственик, Благодаря много за бързия отговор, макар да не сте виждали возилото от години. Те вече няма да бъдат длъжни да представят пред "Пътната полиция" договора за покупко-продажба.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Услугата може да бъде заплатена по един от следните начини: На гише в административно звено за обслужване с банкова карта; По банков път. Удостоверение за сегашна собственост-талон Цена : 40 лв.
  2. Цезар
    Днес КЕВР взима решение. Най-голям е напливът на регистрациите, където средно на ден минават около

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.