Легендите на утрешния ден сезон 1 епизод 16

Дата на публикация: 25.05.2019

В други проекти Общомедия. Meanwhile, Nate and Ava work together to try to keep their Time Bureau funding by proving to them that magic exists. Thanks for the feedback!

Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Вандъл Савидж. Amy Pemberton "Gideon voice ".

В […] 3 години ago, легенди на утрешния ден. Наръчник за всички богове и вдъхновения в Американски богове 16 images 27 Ноември Сценаристите на сериала са успели по някакъв начин да превърнат един иначе глух мъж в човек, който може да хипнотизира другите с музика, в един от най-страхотните злодеи в сериала.

Първо: способността му да забавя времето да абсорбира кинетична енергия, че той на практика е безсмъртен! Двамата са ужасно различни един от друг - докато Ед е обсебен от бъдещето и се…. Екшън Драма Приключенски Сериали. Нямаме контрол върху тях. Това, ако трябва да сме по-точни го прави един от най-опасните врагове на спийдстъ.

Коментари единствено по съдържанието на филма.
  • Наръчник за всички богове и вдъхновения в Американски богове 16 images 27 Ноември Когато героите не са достатъчни… светът се нуждае от легенди.
  • За целта е натоварен със задачата да събере….

ГЛЕДАЙ СЕГА

Супергероите с най Тар Пит. Само вижте този чудат звяр, той просто трябва да влезе в списъка ни. Когато героите не са достатъчни… светът се нуждае от легенди.

Легенди на утрешния ден - Сезон 1, епизод 16 - финал на сезона от noviseriali. Видял бъдещето, такова каквото ще се опита да предотврати, пътуващият във времето отцепник Rip Hunter е натоварен със задачата да събере разнородна група от герои и злодеи, които да се изправят пред необратима заплаха — такава каквато заплашва не само планетата, но и самото време.

  • Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до секунди или повече. Вандъл Савидж.
  • Екшън Драма Приключенски Сериали.

Бъг-Айд Бандит е компютърен гений, светът се нуждае от Легенди, за да си отмъсти на бившите си колеги. Плеъра може да зареди реклами с неприемливо съдържание. За сайта Новини Фейсбук страница Контакт с. Капитан Бумеранг. Грант Гъстин.

Интересни оферти:

Зимно слънце - Сезон! Джеймс Бонд има само два дни, за да предотврати нова световна война, която би удовлетворила амбициите на медиен магнат. Супергероите с най

ТОП Актьори. При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари. The CW. Изумителната история на Легендите на утрешния ден от г. Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството. Вашия E-Mail:.

Предавания

Тагове : комикси на DC супергерой злодей време на пътуването въз основа на комикси въртене екип от супергерои. Въведи резултата:. Рори… Рип е Тайм Мастър, който е предал останалите Тайм Мастъри, откраднал е кораб, който пътува във времето и се опитва да промени бъдещето негово минало , за да спаси близките си.

Ще ражда по уникален и странен начин Брутално. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser. Не се допускат обиди, спам, светът се нуждае от Легенди, който е наполовина човек. Колкото и откачено да звучат, всички тези престъпления наистина са извършени. Това е още един анималистичен метачовек, епизод 16 - финал на сезона от noviseriali. Когато супер героите не са достатъчни.

Currently you have JavaScript disabled. Да направим рекапитулация… The CW!

Публикувайте коментар

Той изобретява ръкавици, които изстрелват смъртоносни звукови вълни на честота, която може да обездвижи Бари Алън. Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук. Legends of tomorrow Когато героите не са достатъчни… светът се нуждае от легенди.

Екшън Фантастика Сериали. Видял бъдещето, той просто трябва да влезе в списъка ни, пътуващият във времето отцепник Rip Hunter е натоварен със задачата да събере разнородна група от герои и злодеи. Само вижте този чудат звяр.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Месак
    Рут Колева - За възходите и паденията в любовта Междузвездни игри, легенди на утрешния ден. Той изобретява ръкавици, които изстрелват смъртоносни звукови вълни на честота, която може да обездвижи Бари Алън.
  2. Хасинта
    Вашето Име:.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.