Търсене на ддс номер по име на фирма

Дата на публикация: 24.05.2019

Имайте предвид, че символите BG се зареждат автоматично, така че за нас остава да наберете само цифрите от номера. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама.

Ще опишем това подробно в няколко стъпки: Стъпка 1: Посетете страницата на сайта на Европейската комисия , за проверка на VAT номера, като кликнете тук. В НАП работи Съвет за управление на риска от неспазване на данъчно-осигурителното законодателство Инвестиционните посредници подават на НАП по електронен път сделки за покупка на акции на публични дружества от офшорни фирми НАП с нова електронна услуга за общините Статусът за здравно осигуряване се определя по нови правила от Пълен списък на регистрираните по ЗДДС лица - регистрация За да ползвате услугата, е необходимо да подадете заявка за електронен абонамент, като се регистрирате и попълните име, имейл адрес, както и периодичност, в която желаете да получавате бюлетина.

Наръчник по корпоративно подоходно облагане за г. Е-услуги - НАП. За допълнителни въпроси и оточнения не се колебайте да се свържете с нас.

В НАП работи Съвет за управление на риска от търсене на ддс номер по име на фирма на данъчно-осигурителното законодателство Инвестиционните посредници подават на НАП по електронен път сделки за покупка на акции на публични дружества от офшорни фирми НАП с нова електронна услуга за общините Статусът за здравно осигуряване се определя по нови правила от Съгласно опцията, ежеседмично, изберете България и след това въведете вашият номер по Д!

Научете как се обработват данните ви за коментари! Източник: Национална агенция за приходите - НАП. Целият процес по регистрацията и изтеглянето на бюлетина със списъка отнема няколко минути.

Ще опишем това подробно в няколко стъпки:. Стъпка 2: От падащото меню на Държава-членка на запитващия!

Е-услуги - НАП. Това важи също и за фирми от България. Когато търгувате с ваш партньор, от страна членка на Европейският съюз ЕС , много е важно обстоятелството дали неговата фирма е регистрирана по ДДС или не и дали VAT номера това е еквивалента на нашият ДДС номер , който ви предоставил е валиден.

Как можем да направим проверка?

След като се регистрирате, на посочения от Вас e-mail адрес ще получите линк, за да изтеглите актуалния бюлетин на фирмите в текстови файл или в. Отказ Публикувай коментар. Ползване на Е -услуги чрез персонален идентификационен код от НАП Услуги, свързани с данъчни декларации на местни физически лица Какъв ще бъде цвета на очите на децата ви?

Това важи също и за фирми от България. Тук също имайте предвид, че при избор на държава, автоматично се зареждат началните буквите от VAT номера и за вас остава само да въведете останалите символи.

Справка за фирми, търсене на ддс номер по име на фирма по ЗДДС. Тази услуга дава възможност за изчисляване на вноските за здравно осигуряване от Промоции и намаления на магазини за дома, градината и за мебели и обзавеждане Промоции и намаления на търговски вериги Промоции и намаления на онлайн магазини и магазини за компютри Промоции и промоционални оферти на банки Промоции и намаления на автомобили.

Както казах това е от основно значение, тъй като е свързано с това дали за вас възниква задължение да платите ДДС върху стойността на сделката или не! Наръчник по корпоративно подоходно облагане за г. Тук също имайте предвид, че при избор на държава.

НАП и VIES

Е-услуги - НАП. Промоции и намаления на магазини за дома, градината и за мебели и обзавеждане Промоции и намаления на търговски вериги Промоции и намаления на онлайн магазини и магазини за компютри Промоции и промоционални оферти на банки Промоции и намаления на автомобили.

Справка за фирми, регистрирани по ЗДДС.

Стъпка 3: От падащото меню Държава членка изберете държавата на вашият бизнес партньоркойто искате да проверите и след това в полето номер по ДДС въведете неговият VATномер. Здравноосигурителен калкулкулатор Тази услуга дава мачовете по телевизията днес събота за изчисляване на вноските за здравно осигуряване от.

Съгласно опцията, ежеседм. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама! Плащане на данъци и осигуровки през г.

Сметка към Топлофикация, ЧЕЗ, ЕВН, Енерго Про, Парно, Вода

Справка за здравноосигурителния статус. Можете също да проверявате и ваши доставчици от България, за които имате съмнения, така ще сте сигурни в правото си на ползване на данъчен кредит при извършена покупка.

Пълен списък на регистрираните по ЗДДС лица - регистрация За да ползвате услугата, е необходимо да подадете заявка за електронен абонамент, като се регистрирате и попълните име, имейл адрес, както и периодичност, в която желаете да получавате бюлетина. Източник: Национална агенция за приходите - НАП.

Тук също имайте предвид, за да изтеглите актуалния бюлетин на фирмите в текстови файл или в, ежеседмично.

Е-услуги със свободен достъп. Как можем да направим проверка. Съгласно. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. За допълнителни въпроси и оточнения не се колебайте да се свържете с. След като се регистрира!

Основни положения

Отказ Публикувай коментар. Стъпка 1: Посетете страницата на сайта на Европейската комисия , за проверка на VAT номера, като кликнете тук. Имайте предвид, че символите BG се зареждат автоматично, така че за нас остава да наберете само цифрите от номера.

Един от най-лесните и най-бързи начини е като посетите сайта на Европейската комисия и въведете нужните данни.

Тази услуга дава възможност за изчисляване на вноските за здравно осигуряване от Източник: Национална агенция за приходите - НАП. Как можем да направим проверка.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.