Презентация за топлинни машини и опазване на околната среда

Дата на публикация: 24.05.2019

Газът или водната пара се разширяват, извършват работа, при което се охлаждат. Toggle navigation Прескачане към съдържание.

Захари Зарков доц. Целта на дисциплината е да даде знания на студентите за математическите методи за моделиране на електромеханични системи, както и за подходите за създаване на компютърни модели, които използват тези математически методи. Моделиране на електромеханични устройства МЕЕАf7. Съвременната готварска печка е комбинация от няколко нагревателни устройства. Емил Рачев.

Един от все още неизползваните източници на естествена и чиста енергия е енергията на вълните. Четвъртък: Разглеждат се: основните форми на конструктивно изпълнение, характерни за изследването в електротехниката, начинът на монт. Числените решения се получават в средата на съвременни програмни продукти.

Владимир Лазаров тел. Използват се математични модели и апарат. Лекции Твоят пикник с думи машини 1 Проектиране на електрически машини Оптимално проектиране на електрически машини Мониторинг и диагностика на електрически машини Електромеханични устройства!

 • Електрически машини II ЕМ2. Студентите се запознават с основните методи за съвместно решаване на полевите уравнения и уравненията на електрическите вериги; с особеностите на стъпковите модели за компютърно моделиране на квазстационарни електромагнити полета; с особеностите на 3D моделите на електромагнитното поле и възможности за изчисляване на някои от параметрите на електротехническите устройства; със структурата на софтуерната реализация на модулите за съставяне на модела, за решаване на системата уравнения, за визуализация и изчисляване на основните параметри на изследваното устройство.
 • Fresh Water Information System for Europe.

E-mail или потребителско име

Biodiversity Information System for Europe. Винаги съм правила сама много добри презентации и за първи път ми се случва да не мога да намеря материали. Четвъртък: Проектиране на електрически машини BEE Копировать в буфер обмена. Войти с помощью социльных сетей Забыли пароль? Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

 • Принципи на действие, функции и конструкции на отделните видове електрически машини и апарати. Виртуално електроинженерство MEE09 Лекции 1.
 • Енергийният съюз е един от десетте настоящи политически приоритета на Европейската комисия, които на свой ред в еднаква степен се подкрепят от други всеобхватни политики, включително тези на кръговата икономика, дневния ред за уменията и иновациите.

Мониторинг и диагностика на електрически машини МДЕМ. Свързано съдържание Подреждане по: Дата на публикуване Заглавие. PDF generated on. Обърнато е внимание на специални системи при производството, фотоволтаици ? Детайл 1. Курсов проект Проектиране на електрически машини.

Новини и и статии Предотвратяване на енергийните загуби Енергийната ефективност е важна за дългосрочната устойчивост. Технологични подобрения, по-добре изолирани сгради, интелигентни енергийни мрежи, стандарти и етикети за енергийна ефективност, както и изключване на уреди, които не използваме, могат да ни помогнат в усилията за предотвратяване на енергийните загуби.

По подобен начин на лаптопите, колите или много други електронни устройства, електроцентралите генерират топлина при функционирането си и притежават охладителни системи за избягване на риска от прегряване.

Contact us Kongens Nytorv 6 Copenhagen K. Дадени са сведения за: атмосферната циркулация, вятърни и водни турбини, които се използв.

Назад към темите в този форум. Изучават се начините за получаване на енергия от възобновяемите. Мониторинг и диагностика на електрически машини BEE Упражнения Електрически машини I част Електрически машини II част Екология и възобновяеми източници на енергия на български и френски език Електромеханични устройства?

Препоръчан отговор

В нагревателя горивото изгаря и повишава температурата на работното вещество. Това да наситим целия пейзаж със слънчеви панели би могло да предизвика загриженост за визуално замърсяване в местните общности или да попречи на използването на земята за други цели.

Лектори: проф. Изучава се тяхната теория, във връзка с приложенията им и експлоатация им.

 • Възел 2.
 • Изучават се принципите на построяване и структурата на електрозадвижвания с постояннотокови, индукционни и синхронни двигатели; съвместната им работа със силови полупроводникови преобразуватели; изборът на двигателя съобразно с условията на работа; елементи от съвременните микропроцесорни системи за управление.
 • Вход с Google.
 • План на урока 1.

Прескачане към съдържание. Използват се математични модели и апарат, устройството. Предвид факта, допринасяйки за постигане на климатичните цели на ЕС, Avangard Prima, характерни за изследването в електротехниката. Second Edition, по който произвеждаме!

Радослав Спасов проф. Дисциплината запознава студентите с основите на техническата диагностика и мониторинга на електрическите машини. Иновативните решения могат фундаментално да променят.

Студентите се запознаят с основните въпроси от теория. Преобразуване на координатите.

Permalinks

Всеки ден, когато отопляваме домовете си, караме колите си или готвим храната си, и всъщност всеки път, когато използваме енергия, ние пропиляваме част от нея. Екология и възобновяеми източници на енергия на български и френски език - части от лекционния курс. Дават се базови знания за системите за автоматично управление и техните елементи.

Това е темата ми за презентация , която трябва да направя до утре.

Силови електронни преобразуватели за възобновяеми енергийни източници MRES02 Аналогично на това, намаляването на икономическата зависимост от един единствен сектор чрез стимулирането на широк набор от дейности може да помогне на местната икономика да расте.

Статии Да направим чистата. Новини и статии Предотвратяване на енергийните загуби Енергийната ефективност е важна за дългосрочната устойчивост.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Муньо
  Целта на обучението по дисциплина е студентите да получат знания свързани с конструирането на електрическите машини като се използват съвременни CAD системи.
 2. Герой
  Искаш ли?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.