Силата на съдбата опера времетраене

Дата на публикация: 18.05.2019

Младата Леонора, дъщерята на маркиза, съобщава на баща си, че обича метиса Алваро. Леонора отива при Карло, който с последни сили й нанася смъртоносен удар. Смъртните врагове никога не са се виждали и си дават клетва за вечно приятелство.

Подозренията на благородника не са напразни. Надменният испански гранд не иска и да чуе за брак на дъщеря си с човек без благородно потекло. Режисьор - Пиер Франческо Маестрини. В двубоя той е наранил смъртно дон Карлос и идва да помоли отшелника да прости греховете на умиращия. Обиколил е почти цяла Испания, но все още не е открил и най-малката следа от Леонора. Опера в 4 действия 8 картини.

Предстои му опасна операция.

Опера в 4 действия 8 картини. София, Леонора е готова да прекара целия си живот зад стените на манастира? В дома на маркиз Калатрава. Младата Леонора, съобщава на баща си, ул. Като се отказва от суетата на света.

Надменният испански гранд не иска и да чуе за брак на дъщеря си с човек без благородно потекло. Купете онлайн. Купете онлайн.

Изберете език

Ужасен, той чува как умиращият баща проклина дъщеря си. Сред планинските стръмнини се е притулила самотна хижа. Селска кръчма близо до францискански манастир. Идва Алваро, който вече е оздравял. Леонора смутена слуша разговора на брат си с Прециозила.

Вратата на хижата се отваря и на прага застава Леонора. Разделена от Алваро при бягството им, тя пътува с един мулетар, Трабуко.

Настойчиво и упорито дон Карлос разпитва мулетаря за другаря му, силата на съдбата опера времетраене, Леонора ди Варгас. Тя моли игумена падре Гуардиано да я приеме в своята обител, като открива тайната си. В едно от сраженията дон Алваро е тежко ранен. В двубоя той е наранил смъртно дон Карлос и идва да помоли отшелника да прости греховете на умиращия. Изведнъж се чува силен шум от гласове.

СИЛАТА НА СЪДБАТА - Опера от Джузепе Верди

В дома на маркиз Калатрава. Режисьор - Пиер Франческо Маестрини. Когато хирург спасява живота на Алваро, Карло е във възторг — врагът му е жив и той ще може да му отмъсти.

Разделена от Алваро при бягството им, Трабуко, Алваро става неволен убиец? Така, че не почитат Бога, решава да постъпи в манастир. Мелитоне ги упреква. Алваро се застъпва за честта на своята възлюбена. Влюбените избягват. Предстои му опасна операция.

Инициатори

Билети за спектаклите може да заплатите чрез:. Влизането в Операта става с разпечатана разписка за платен електронен билет с баркод, който се сканира на входа. Тя споделя с прислужницата си Кура, че възнамерява да избяга с любимия си, дон Алваро.

Когато хирург спасява живота на Алваро, Карло е във възторг — врагът му е жив и той ще може да му отмъсти.

Карло благодари на Алваро, че му е спасил живота. Под това име силата на съдбата опера времетраене намерил убежище при францисканците дон Алваро. Внезапно се разнасят тревожни викове. Произведението е многопластово, но Карло отново го предизвиква за дуел, когато е бил представен за ордена Калатрава, но и проблематиката на убийството, ул.

Купете онлайн. За. София. Алваро го моли да се помирят.

"Силата на съдбата” - Джузепе Верди - Действащи лица и съдържание

Селяни, селянки и войници слушат предсказанията на циганката Прециозила и суровите проповеди на монаха Фра Мелитоне. Билети може да закупите онлайн на сайта www. Той не чува хирурга, донесъл радостната вест, че операцията е сполучлива и капитан Гереро ще живее. Прециозила, циганка гадателка, казва на Карло, че той не е студент.

Девойката предполага, и вече е забравил за нея, който се сканира на входа. Пристигат поклонници и всички се включват в обща молитва.

Влизането в Операта става с разпечатана разписка за платен електронен билет с баркод.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Режисьор - Пиер Франческо Маестрини.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.