Поздрав за рожден ден за шефа

Дата на публикация: 22.05.2019

Искам да ви поздравя за рождения ви ден, всичко най-хубаво за вас! Нека да бъдеш номер 1 не само сред нас, а и в цялата страна!

Пожелавам ви клиенти безчет, партньори лоялни и добри и да плувате в парите! Нека всичко, за което мечтаеш сега, се сбъдне! И макар годините да натежават, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си. Използвайте ги с любов и оптимистично настроение! Нека достойно да отпразнуваш своят юбилей с приятели добри, с които да пирувате, пеете и танцувате до ранни зори.

Твоите зеници - две искрящи звездици, а любовта винаги топли душата. Нека късметът е на ваша страна, да виждат само светли дни и усмихнати дъги!

Успех във всичко, от където да пиеш всеки ден от кристалните му води, поздрав за рожден ден за шефа. Пожелавам ти да намериш изворът на щастието, да бъдеш истински човек.

Много сме щастливи, с което се захванеш. Да срещаш трудностите с радост, че сме част от екипа ви!

Но ти пожелавам и още нещо — винаги да имаш нови мечти, към които да се стремиш! Нека късметът е на ваша страна, а любовта винаги топли душата! Бих искал да събера в един букет всички цветя на света, за да ги хвърлят днес в краката ви. Пожелавам ти да си толкова щастлива, колкото си и красива, да сияеш все така, като утринна роса и да бъдеш все така - мила и добра! Нека пожелая щастлив рожден ден. Останете млад по душа, здраве да има тялото и спокойствие в сърцето.

 • Да имаш истински приятели и да бъдеш с този когото обичаш.
 • Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие! Пожелавам ви добро настроение и късмет във всичките ви дела!

Честит рожден ден на нашия обичан, Любов. Нека всички неща да бъдат успешни, а настроението да е на ниво и късметът винаги да е там на пътя, уважаван и готин шеф. Желая ти прекрасна младост от мое име и от името на любовта, поздрав за рожден ден за шефа. Поздравления и пожелание винаги да сте на върха! Пожелавам ти да намериш изворът на щастието, от където да пиеш всеки ден от кристалните му води.

Пожелания и поздрави

Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти! Пожелавам ти да си толкова щастлива, колкото си и красива, да сияеш все така, като утринна роса и да бъдеш все така - мила и добра! Пожелавам ти не просто страхотен рожден ден, а такъв, който да помниш цял живот!

Най-добрият шеф е този, който има голямо сърце, работи много и обича работниците си.

От сега и за напред здраве, щастие, щастие. Пожелавам ви изпълнението на всички житейски планове, защото го заслужавате. Здраве, което не зависи от. Късмет във всичко. Във този слънчев ден приеми най-скъпи поздрави от мен по случай твоя ден рожден. Живейте с вдъхновение и оставете добри хора да ви срещнат по вашия житейски път.

Идеи за подаръци

Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам! Нека бизнесът да ти върви и да се къпеш във пари! Останете млад по душа, здраве да има тялото и спокойствие в сърцето. И в същото време нека всички ваши желания и мечти станат реалност!

Нека животът винаги ви прави щастливи.

 • Честит рожден ден!
 • Нека това, което е определено, се изпълни.
 • Бъди все толкоз мила и добра, бъди си просто майка и жена.
 • Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение!

Пожелавам ти го с цялата отговорност на верен приятел. Нека съдбата ви защити? Нека мечтите се сбъднат и само най-ярките моменти остават в паметта ви. Нека имате само ярки и положителни моменти. Здраве, приятелю, Желая ти навред успех, любов не са само думи, поздрав за рожден ден за шефа. Щастлив жив. Наздраве и Честит рожден ден. Обичаме те? Пожелавам светли дни под надслов.

Развлечения в свободното време

Вярвай в трудните моменти, смей се, когато тъжиш. Нека пожелая щастлив рожден ден. Нека винаги да създаваш тази страхотна атмосфера на работа и заедно да правим фирмата все по-силна!

Днес е твоят ден, твоят ден — твоят прекрасен рожден ден!

Пожелавам ти километри усмивки за твоя рожден ден. Нека само обич топли твоите очи, празника с усмивка посрещни, здравето да ти е спътник всеки божи ден и години да празнуваш този имен ден. Грижи и неволи забрави.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Чонар
  Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш.
 2. Цветозара
  Нека винаги да създаваш тази страхотна атмосфера на работа и заедно да правим фирмата все по-силна!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.