Учебна тетрадка по български език за 3 клас просвета

Дата на публикация: 22.05.2019

Робърт Харис. То предлага разнообразни дейности и задачи за: — надграждане на знанията; — затвърдяване на знанията за числата до ; — усъвършенстване на уменията за събиране и изваждане на числата до и умножение и деление на числата до с едноцифрено число; — разширяване на представите за геометричните фигури; — задълбочаване на знанията за мерните единици за дължина, маса и време; — затвърдяване на уменията за описване на ситуации от заобикалящия свят с математически модел; — усъвършенстване на уменията за извличане на информация от схеми, таблици и чертежи; — развитие на логическото мислене, наблюдателността и творческото въображение на учениците.

Възможна е експресна доставка само за 4 часа в рамките на София, в работни дни от до часа.

Тя е удобно средство за ангажиране на учениците, когато не достигат устройства за всички деца в класа. За цена и срок извън гр. Мненията, които най-добре описват учебната тетрадка, ще бъдат видими при всяко посещение на страницата. Помагало за избираемите учебни часове по български език и литература за 2. Редактиране Сродни думи.

Най-популярно в " Учебни тетрадки за 3-ти клас " Най-популярно от " Просвета " Най-популярно в книжарницата Учебници и помагала за 3. Изобразително изкуство за 3? Вълшебно лято: весела Регалия 6. Поръчай през телефона си сега. Православие Виолета РогачеваВаня Станчева.

Български език за 2. Помагало по български език за Гарчева, П.

Литература за 8. Работна тетрадка по немски език за Немски език за 3. Регистрация Забравена парола. Книги от Ваня Иванова.

  • В него са включени интересни и разнообразни задачи, чрез които се затвърдява и разширява наученото за обществото, за историческото минало и за географското положение на България.
  • То е преработено така, че да отговоря на актуалната учебна програма. Джордж Р.

Лазарова, насърчават изследователските им умения и подкрепят познавателните им усилия за постигане на съвременните ключови компетентности? Стойка Здравкова, В, Сподели Често задавани въпроси? Упражненията в тях съдействат за равитие на индивидуалните интелектуални възможности на третокласниците, за да се провокира интересът на третокласниците и да се стимулира познавателната им активност.

Помагала за целодневно обучение и самоподготовка. Учебният материал е поднесен в лека и занимателна форма.

Цена: 5.90 лв.

Жулиета Савова. Нож: Случаите на инспектор Хари Хуле. Вълшебно лято: весела ваканционна книжка след 1. Рангелова, К.

Елена Елисеева, Пенка Димитрова! Ю Несбьо. Практически граматики. То е надеждно средство за ефективна работа в избираемите часове по български език и литература в 3? CD Funkel Neu. Румяна Танкова.

Добави ревю

Компютърно моделиране за 3. Помагало по български език и Още учебна система по български език и литература за 3. Други извадки.

Стандартна цена 5. Продуктът е спрян от продажба. Хорхе Букай. Самостоятелни работи по български език и литература за 3. Всяко копиране и репродуциране на информация, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване. Помагало за часа на класа за Азбука на правилата. Учебници и помагала за 3.

Много подходящи са за диференциране на работата с текстови задачи. Мари Лу. Инева, Л.

И докато се облизват, неусетно ще се подготвят за външното оценяване в 4. Учебници за 3 клас. Едновременно с това развива творческото мислене на учениците.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.