Превръщане на мерни единици за дължина

Дата на публикация: 26.06.2019

Чилийско песо. Източен Карибски долар. Един сажен се равнява на 6 стъпки от по 12 палеца, то есть 72 палеца.

Канадски Долар. Арубан флорин. Изпрати Близо. В други проекти Общомедия. Въпреки това не се получава конфликт, тъй като британските адмиралтейски морски карти използват дължината във футове когато дълбочината е по-малко от 5 сажена.

Специални права на тираж. Дял Бързо преобразуване Осъществете достъп до най-популярните ни конвертори по-долу, темпера. За достъп до всички конвертори навигирайте в горното меню. Етиопски бр? Израелски нов шекел.

Тук може да предлагате преводи или поправки по правопис за вашия роден език.

Перуански нюево сол. Дължината на даден предмет е разстоянието между най-крайните му точки, с други думи линейният размер по неговото протежение, измерено от край до край. Обикновено е снабдена с пружина за връщане обратно на лентата и с механизъм за застопоряване.

Осъществете достъп до най-популярните ни конвертори по-долу, за да конвертирате валутни курсове, разстояние, температура, площ и др. Ирански реал. Гвианайски долар. Камбоджанска риел.

В по-стари времена тази мерна единица се използва при мерене на плат! Convertworld е един от най-използваните услуги за единица конверсия в света. Норвежка Крона. Танзанийски шилинг. Друг уред, който се използва за измерване на различни размери.

Украинската гривна. Монголски турик. Петър I прави първите опити в Русия за унифициране на мерните единици като ги прави съвместими с британските по това време.

Норвежка Крона.

Мерните единици за микроскопични разстояния включват микрометър наричан в миналото микрон и ангстрьом. Швейцарски Франк. Салвадорски колон.

Коста Рика. Те са разграфени и калибрирани.

Единица конвертор

Чешка крона. Румънска лея. Хаитска тиквичка. Монголски турик. Либерийски долар.

Тринидад и Тобаго долар. Угандански шилинг. Те са разграфени и калибрирани. В миналото най-често използваната мярка за дължина от българския народ е педята. Използва се в строителството и промишленосттаособено при ремоделиране на стая или друго помещение. Японска Йена.

Gambian dalasi.

Съдържание

Мерните единици за микроскопични разстояния включват микрометър наричан в миналото микрон и ангстрьом. Самоан тала. Хърватска куна.

Лао Кип. Сингапурски долар. Историята разказва, че английският крал Хенри I г.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.