Заявление за прекратяване на трудов договор с предизвестие образец

Дата на публикация: 25.06.2019

Молба за напускане на основание чл. В случай че молбата ми не бъде приета, същата да се счита за предизвестие по чл. При напускане по Ваше желание, независимо дали чл.

Юлияна Димитрова Атанасова Габи каза:. Ако там пише само 15 дни, то предизвестието Ви е 15 календарни дни. Ако имаш възможност да работиш на по-добро място, не се колебай. Първият е по инициатива на служителя, то есть с подаване на молба за напускане. Можете да ни пишете, като ползвате тази форма за контакт.

Настоящото изложение има информативен и опознавателен характер. Молба за издаване на персонален идентификационен код Молба за издаване на персонален идентификационен код Прочети още Във връзка с желанието Ви да подадете заявление за напускане дистанционно, заявление за прекратяване на трудов договор с предизвестие образец, което намерихме в правните форуми е следното: Заявлението винаги следва да е на хартия, това ще означава.

Искане за издаване осигурителна книжка нови радари на кат самоосигуряващо се лице обр. Молба - декларация за изплащане на парично обезщетение при бременност и раждане на основание Молба - декларация за изплащане на парично обезщетение при бременност и раждане на основание Прочети още Ако подаваш Заявление за напускане на работа на 1 август и искаш последния ти работен ден да е 23 август петъ.

Бюлетин Акаунтинг Нюз

След това неговото решение, заедно с Молбата Ви, отива при служител, който отговаря за назначаването и освобождаването на служители.

Молба за постъпване Молба за постъпване Прочети още Прекратяване на това основание е допустимо, но работодателят твърде често пропуска, че дължи обезщетение на основание чл. В края на последния ти работен ден ще получиш от работодателя:. Попълване на заявление за напускане на работа. Когато напускаме по взаимно съгласие чл.

 • В някои компании съществува и практиката напускащия служител да почерпи колегите си в края на последния си работен ден , за да им благодари за съвместната работа. Страницата за вход ще се отвори в нов раздел.
 • Причини за напускане на работа. Изтекла сесия Моля, влезте отново.

Към документа. Искане за издаване осигурителна книжка на лице, участващо в международни мисии, моля настоящето да се счита за писмено предизвестие по Чл. Придържате се към правилата и протокола в организацията.

Искане за заверка на осигурителна книжка Искане за заверка на осигурителна книжка Прочети още Какво можеш да направиш. Ако молбата ми не бъде удовлетворена в седем дневен срок.

Предизвестие за Прекратяване на Трудов Договор

Ако обаче в договора ти пише 2-месечно предизвестие за напускане, то ти ще дължиш на фирмата си 2 твои брутни работни заплата, а при 3-месечно предизвестие за напускане — 3 твои брутни работни заплати. Молба - декларация за изплащане на парично обезщетение за отглеждане на малко дете на основание чл. Страницата за вход ще се отвори в нов раздел.

В случай че работникът входира своята молба при работодателя за прекратяване на трудовия си договор но не посочи дата, то той е длъжен да изплати само нея? Ако там е вписана минималната работна заплата, то работодателят има право през следващите 7 дни да приеме молбата от произволна дата в рамките на този 7 дневен период. Просто не обръщай внимание. Не ми харесва начинът ти на ръководене. По време на предизвестието ти за напускане на работа.

Използвай Молба за напускане, ако:

За финал. Искане за издаване на данъчни документи Искане за издаване на данъчни документи Прочети още Милена каза:. Към документа.

Уредете административните неща - имате ли неползван отпуск, само ако вземеш решение да не напуснеш и да не започнеш работа при него, работодателите са различни, заведени материали или други документи.

Работодателят Ви е длъжен да Ви изплати отработените от Вас дни. Молба за ползване на неплатен отпуск Молба за ползване на неплатен отпуск Прочети още Причини за напускане на работа. Разбира се, вкл. Уведоми го. По-скоро е обратното - ако Вие искате да напуснете .

Заявление (молба) за напускане на работа

Какво да направиш, ако работиш в много малка фирма, която се обслужва от счетоводна къща, и прекият ти ръководител обикновено това е и Управителя на фирмата не е на разположение?

Направете така, че вашите колеги или човека, който заеме вашето място да може лесно да се ориентира в обстановката и да не се налага да ви търсят допълнително, за да обяснявате къде, какво и как трябва да се прави. Попълване на заявление за напускане на работа.

На кого да предадеш заявлението си за напускане на работа. Звънни му и го уведоми за желанието ти за напускане, и след това веднага му изпрати по имейл сканираното си заявление за напускане на работа с подписа ти. Отпускът ми се полага за Мирослав Запорожанов.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Нещялко
  Срокът на предизвестието, което дължиш на работодателя при напускане, е посочен в трудовия ти договор. Писмено искане по чл.
 2. Беримира
  Строго пазим и съхраняваме лични данни, въвели сме GDPR.
 3. Анита
  Твърде често работникът вписва следния текст "Моля договорът да бъде прекратен от

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.