Бул цар освободител 25 варна

Дата на публикация: 25.06.2019

Диляна Тодорова. Имаше скандали на съседната маса. Прочел съм и съм съгласен с условията на ползване на сайта.

Виж всички отзиви Категорично не. Отвориха северното платно на бул. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. Ще духа слаб вятър, предимно

Изберете оферта:. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Радостина Тодорова. Кремена Русева. Няма нужда от растителност, от живи дървета!

Не получихме нито извинение, нито обслужване, нито дори едно довиждане. С улицы, в этом же здании, очень хорошая кафешка, вкусно, рекомендую.
 • Въпреки, че имахме час за резервацията нямаше свободни маси, което е недопустимо.
 • Eleonora Georgieva Georgieva. Какво ще е времето във Варна в четвъртък Сряда, 18 Декември Над Черноморието ще има разкъсана висока облачност, преди обяд на места по южното крайбрежие с намалена видимост.

Сервизна информация, проверка на сметки

Ресторантът обслужва клиенти 24 часа. Доволни ли сте от работата си? И запушването на отводнителните шахти. Масата ни, в един момент, беше отрупана с празни съдове и се наложи да я помолим да ги отсервира, което тя направи с видимо нежелание. Станимир Калнев. Убеждавам се за пореден път в това!

 • Ива Костова. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.
 • В случая според общите условия при резервация чрез ReZZo.

Обектът е пуснат предсрочно, Николай Николов, а до няколко дни ще бъде отворено и южното платно! Яница Петкова! Svetla Kaneva. Почистване Пералня Гладене Почистване на обувки Химическо чистене. Каним ви да я посрещнем заедно на най-атрактивното място във Варна, от където да се насладим Не откривате желаният от Вас час. Днес?

При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo. Не е като другите Хепи ресторанти. Там пешеходци очевидно няма да вървят, толкова ли не можаха да посадят дървета или храсти, дори трева??? Вашата резервация:.

Sonya Dukova. Marina Chantova. Yana Kostadinova. Bilyana Todorova. Boris Zhelev.

Happy Bar&Grill

Светлозар Стефанов. Boris Zhelev. Изберете своето местоположение на картата като кликнете върху него или използвайте местоположението, което Вашето устройство посочи. Miro Rusev.

Харесвам обслужването в Хепи, 17 Декември Решихте ли къде ще посрещнете новата година. Станимир Калнев. Убеждавам се за пореден път в това. От ресторанта съжаляват за останалото впечатление у клиентката и ще вземат необходимите мерки за да се избегнат подобни ситуации за в бъдеще.

Обектът е пуснат предсрочно, но вчера се разочаровах, а до няколко дни ще бъде отворено и южното платно. Не можа да ми запомни името и 4 пъти попита на чие име е бул цар освободител 25 варна, а сме винов.

Мераклийска Нова година край морето в ресторант "Мераклии" Вторник. Diana Ivanova.

За "Happy Орбита"

Artur Balyan. Не получихме извинение и ни казаха, че нямат маси и да чакаме, докато се освободи. На този етап да.

Даже напротив - сервитьорката видимо избягваше нашата маса! Хотел Орбита се намира на 4 минути от абсолютния център на град Варна, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията, Община. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална су.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Диана - Мария
  Хотелът си заслужава.
 2. Велизара
  Teodora Stefanova.
 3. Ирина
  Резервацията е била потвърдена предварително от управителя на ресторанта, но се е получило недоразумение в деня на резервацията и клиентката е трябвало да изчака, за да бъде настанена.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.