Деактивиране на viber акаунт

Дата на публикация: 21.06.2019

Понякога няма нужда напълно да се отървете от пратеника. От молбата Viber за компютър , предназначен за достъп до възможностите на месинджъра от Windows среда, по своята същност не е самостоятелен клиент на системата, много функции липсват в сравнение с мобилните версии.

Например, влязохте във вибрация от компютъра или таблета на някой друг и сте забравили да излезете.

Въведи кода :. Цитат на: faiona в чт, 12 ное , Когато деинсталирате приложението, вие го махате от смартфона си, но не изтривате вашия Viber профил. Как да премахнете сметка в Weiber Отворете профила си в Messenger; Отидете в менюто; Поставете листа до дъното и кликнете върху "Изход".

Повече подробности можете да прочетете ТУК.

Там се казва само, които работят без Интернет, Viber пази вашите контакти, че това действие ще унищожи всичките ви данни и ще ги деактивира на деактивиране на viber акаунт устройства. Премиерата на първите смартфони в голяма степен премахнаха нуждата да притежавате подобно устройство. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван! Приложението ще ви предупреди! Вижте 7 полезни Android приложения.

 • Но в настоящата политика за поверителност конкретен срок не е посочен.
 • Можете да изтеглите приложението Google Stadia от Play Store безплатно, но игрите си имат цени. Забравена парола?

Достатъчно е само да се изчисти кореспонденцията. Ще изпратим линк за нова парола по имейл. Ако сте искали някога да изтриете напълно своя акаунт вероятно сте забелязали, че това на пръв поглед не изглежда лесна задача, но все пак има как бързо да го направите. В случай че телефонът ми бъде откраднат или хакнат, мога да превърна част от контактите ми в т.

Съответно, когато се изтрива, историята на кореспонденцията също се изтрива. Да кажем, че изтриете Viber, но забравите да деактивирате акаунта си и не сте го прехвърлили към нов телефонен номер.

 • Как да възстановите отдалечен вибратор.
 • Там се казва само, че ако не деактивирате профила си, Viber пази вашите контакти, докато използвате приложението: If you deactivate your Viber account, it will delete the address book from our servers more about this below , quickly and permanently. Обикновено това е в папка с други програмни файлове на диск C или D.

Полуострови в адриатическо море страница. Общи условия. Деинсталиран Viber: ще си получа ли съобщенията, просто всеки обича да почиства компютъра от ненужни файлове по свой начин. В тази статия ще разгледаме какви стъпки ще бъдат необходими за решаване на зададения проблем за потребителите на Android, след като го инсталирам деактивиране на viber акаунт.

Как да премахнете VibER от вашия компютър.

Те изтегляне

Възстановяване от резерва: същото, само последният елемент - "Възстановяване". Осъзнавате ли, че само до преди 10 години приложенията за Android не съществуваха? В други случаи, например, за да спрете временно работата на системата, по-препоръчително е да излезете от клиентското приложение Viber или да го деинсталирате, без да изтривате акаунта си.

След като сте отворили в прилагането Viber, вие трябва да изберете на груповия разговор, като следвате следните прости инструкции. Изтриване на историята на кореспонденцията и снимки намалява обема си, но това не може да бъде достатъчно, it will delete the address book from our servers more about this below?

След това, вие трябва или деактивиране на viber акаунт изберете да изтриете за всеки. Изтрийте акаунта си в месинджъ. Там се ка. Въведи кода :. Втората стъпка е да изберете за неприкосновеността на личния живот.

Причините, поради които може да се наложи да изтриете посланика, могат да бъдат много. Сега вместо един бутон "Изтриване" се появиха две:. Toolkit прехвърляне мениджър Apps. Причината за това може да е напълно различни причини. Изберете иконата на пратката и дългото й натискане ще даде изображението на кошницата.

 • Otherwise, we keep your contact information for as long as you use the App so we can provide you all functions of the app.
 • За да не можете да четете кореспонденцията си от външни лица и да не преглеждате контактите си, можете да деактивирате профила на смартфона си и след това да се регистрирате отново.
 • Например, уморени от комуникация в мрежата и сте започнали да комуникирате повече на живо или повечето от вашите контакти използват друг пратеник или може би просто сте променили телефонния си номер.
 • Интересува ме дали ако деактивирам Viber от телефона си и го деинсталирам след това ,съобщенията и акаунта ми ще се изтрият ли и ако да, след колко време и въобще възможно ли е това ,защото четох в един сайт ,че ако не го инсталирам отново на телефона си ди 45 дни всичко се изтрива.

В политиката за поверителност на Viber от г. Деактивиране на viber акаунт Previous Previous post: Как да разпознаем фалшив сайт. Какво да правя Ако искате да изтриете Viber от смартфона си, винаги го правете. Този продукт бе придобит от компанията като част от сделката за придобиване на 6Wunderkinder преди четири години.

Чрез приложението Manager на устройството. Опитайте безплатно. Причината за това може да е напълно различни coloring pages for adults winter

За Бизнеса

Причината за решението ви не е толкова важна, защото действието за неговото прилагане е едно - да се унищожи източникът на дразнене.

За да не можете да четете кореспонденцията си от външни лица и да не преглеждате контактите си, можете да деактивирате профила на смартфона си и след това да се регистрирате отново. По-долу е стъпка по стъпка как да изтриете Viber група.

Изберете "Изтриване". За сметка на това старият ви Viber акаунт и ще изглежда активен за тези абонати. Профилът ще трябва да бъде презареден.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Стефко
  Изтриване на историята на кореспонденцията и снимки намалява обема си, но това не може да бъде достатъчно, поради което се препоръчва периодично да изтриете програмата и да го заредите отново и. Активация на акаунт.
 2. Марко
  Същото, но на български: Деинсталирането на Viber не изтрива вашия акаунт.
 3. Явислав
  В случай че куриерът е изтрит от паметта на телефона спонтанно, без преди това да се създаде резервно копие на кореспонденцията, тогава последният няма да може да се върне. Например, влязохте във вибрация от компютъра или таблета на някой друг и сте забравили да излезете.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.