Документи за издаване на здравна книжка на дете

Дата на публикация: 20.06.2019

Малки деца и издут корем? Какви документи са нужни? Цитирай Полезно.

Щом е около едногодишна възраст, работата е ясна Нашата шматка започна да развива ни теории, че преди навършване на 2 годинки нямали право да издават според указанията на касата, защото децата нямали нужда от зъболекар Явно е била гузна и се е чудела как да се оправдае. Цитат на: Лилита в ср, 04 апр , Моите деца имат здравни книжки. Благодаря предварително. Заявление по образец.

Наименование на административната услуга Документи за издаване на здравна книжка на дете на лична здравна книжка и вписване в регистъра на новоиздадените лични здравни книжки. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Заверяват се само здравни книжки с правилно huawei honor 9 lite 64gb цена четливо попълнени данни и резултати от проведени предварителни медицински прегледи и изследвания.

Служителят от звеното сверява попълнените данни и резултати от проведени предварителни медицински прегледи и изследвания и вписва книжката в електронния регистър, адрес; УИН и фамилия на лекаря, където е заявена.

При посещение на акушер-гинеколог се установи наличие на раничка на маточната шийка,която трябва да се обгори. Заверената здравна книжка може да бъде получена на място в регионалната здравна инспе.

Заявление по образец изтегли. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути.

Информация

Продукти и стоки със значение за здравето на човека Дейности със значение за здравето на човека Фактори на жизнената среда Зона за къпане. Трябва ли да се вписва номера на рец. Препоръчани теми. А имунизационен паспорт имаме от родилния, със здравен картон се сдобихме на първата консултация.

При въпроса ми трябва ли за тази манипулация да нося направление от личния лекар ,когато отида след време, тя ми отговори, че процедурата се заплаща. Onna-bugeisha - Ентусиаст Onna-bugeisha.

Какви документи са нужни. Лично ли трябва да се дойде на място при вас или мога да изпратя някого. Пациент има рецептурна книжка с вписани други заболявания, заверката се извършва в рамките на същия работен ден, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети. Иво има здравна книжка. Повече подробности можете да прочетете ТУК! При заявяване на услугата на място в регионалната здравна инспекция.

Продукти и стоки със значение за здравето на човека Дейности със значение за здравето на човека Фактори на жизнената среда Зона за къпане, документи за издаване на здравна книжка на дете.

Книжките си седят при мен. БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Срок: В деня на заявяването. Mecho Pyx.

Едното дете е новородено, район Красно село. София, а за другото първоначналния личен лекар не ни е дал такава.

Въпреки,че те са направени повторно вече поне може да се види,че не са постоянни,а млечни зъби! При посещение на акушер-гинеколог се установи наличие на раничка на маточната шийка,която трябва да се обгори. Откажи Изпрати.

Mecho Pyx M Mecho Pyx. Национален телефонен номер 14 Обръщам внимание на всички да се поинтересуват за здравните книжки на децата си, докато не са ви потрябвали наистина. Личната ни лекарка ни ги е дала още когато бяха бебета. Моите деца имат здравни книжки.

Иво има здравна книжка. Как и къде мога да подам сигнал с името на докторката. Регистрирайте се. Заявление по образец. Декларирам, че имам навършени 14 години. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта.

Цитирай Полезно. Трябва ли да се вписва номера на рец. При въпроса ми трябва ли за тази манипулация да нося направление от личния лекар ,когато отида след време, че процедурата се заплаща?

С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. От болницата, в която твърдят, че трябва да си направя това изследване ми обясниха, че Здравната Каса покрива някаква част, а останалото се покрива от пациента.

Процедура по вадене на здравна книжка за работа 17 Здравословни проблеми.

БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, че има здравна книжка. Винаги съм мисли.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Светлин
    БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството. Когато детето навърши 1 година, докторът нанесе всички ваксинации и ми я даде.
  2. Спастена
    От болницата, в която твърдят, че трябва да си направя това изследване ми обясниха, че Здравната Каса покрива някаква част, а останалото се покрива от пациента.
  3. Деспин
    Благодаря предварително.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.