Презентация за деня на детската книга

Дата на публикация: 19.06.2019

Техни мисли, оформени като колаж ще бъдат качени на детската страничка на сайта на библиотеката, който по този начин ще бъде обогатен с разсъжденията на активните ученици. Симеона Савова — директор на Професионална гимназия за приложни изкуства —Смолян 2. Изложба и награждаване на участниците в конкурса.

Децата ще имат възможност да се включат в решаването на забавна кръстословица и да отговарят на любопитни въпроси за вътрешния ред на библиотеката, правилата и услугите, предлагани на читателите, и др. Среща с писателя Иво Сиромахов. Всички малки читатели, които са закъснели с връщането на книжки, ще могат да ги върнат, без да дължат глоба за закъснението си, а всеки нов млад читател на библиотеката ще бъде регистриран без да заплаща такса.

Тяхната любов към книгите и четенето е един добър и заразителен пример за младите хора. Събитията в библиотеката по повод Национален конкурс за дебютанти по традиция преминава под знака на Маратона на четенето. Маратон на четене на учениците от 3.

Април - месец без глоби за всички потребители на библиотеката. Третокласниците прочетоха приказки от световни и български творци. В четенето участваха кмета на общината, зам. Андерсен, датски писател. Среща с Недялко Йорданов.

Роден в Габрово.
  • Детската писателка бе представена от зав. Маратон на четенето, посветен на г.
  • Изпратете ни вашите предложения сега.

02.04.2017

Методически материали. Онлайн услуги. Пълната програма на Маратона можете да видите на страницата на библиотеката. Библиотека, СОУ — Криводол. СУ за европейски езици, Русе. Урок за библиотечни знания с ученици от 1-ви клас.

От нея научиха географското й разположение и най-високия връх, кои реките преминаващи през нея, за растенията от защитен вид и дивите животни, които обитават нашите гори.

  • Годишен културен календар. Парад на приказните герои с ученици от училищата в града, закриване на Маратона на четене.
  • Някои от тях сами разказаха приказки от автора.

За поредна година Детски отдел на библиотеката се присъединява към Националната кампания Маратон на четенето с поредица от инициативи: представяне на нови книжки, драматизации на приказки и четене на откъси от любими книги! Previous Next. Г-жа Радкова предизвика дебат по основните послания на приказката. Покупко продажба на криптовалути с нас Бързи връзки Съдържание.

Онлайн услуги.

2 април-международен ден на детската книга

В четенето участваха кмета на общината, зам. Ще участват в разговор за литературните предпочитания на тийнейджърите в предаване на живо по програма Север на Българската национална телевизия. А може би това са бъдещите автори Print Email.

Състав Устав Дейности Отчет. Събитието е отворено за външни посетители, като е необходимо предварително потвърждение на презентация за деня на детската книга - mail : bdi mfa. Ден на Земята. Ивайло Христов. Ще участват в разговор за литературните предпочитания на тийнейджърите в предаване на живо по програма Север на Българската национална телевизия.

Прочитане на посланието на мексиканския писател Франсиско Инохоса до всички деца.

Форма за търсене

Аз обичам приказки! Връчване на наградите от конкурсите по повод празниците на книгата и четящите хора. Изненадата на посещението бе, когато всяко дете подари на отдела по една книжка. Срок: 30 април Конкурс за рисунка по приказка на Х.

Онлайн гласуване. Регионална библиотека организира две вълнуващи срещи с детската писателка Мария Маринова по повод Седмицата на детската книга и изкуства за деца. Малчуганите останаха с чудесни впечатления от своето гостуване в Детски отдел. Знаме Химн Лого Униформа. Комплектуваме заедно. Деца четат на деца.

Гостува авторът на проекта - журналистът Георги Тошев.

Областна администрация Габрово

Някои от тях сами разказаха приказки от автора. Децата се потопиха в атмосферата на приказното царство и изслушаха какво може да им предложи Детски отдел. СУ за Европейски езици.

Те представиха своите трудове под формата на снимки и текст за бележити личности като певиците Валя Балканска и Гена Димитрова, писателите Иван В. Юбилейното тържество беше организирано от филиала на Детски отдел. Да пазим Земята.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Борен
    В четенето участваха кмета на общината, зам.
  2. Мариела
    Читалища, училища и Пенсионерски клубове от Община Криводол. Документи Средно образование Училищни Формуляри.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.